Extraescolars 2012-13

EXTRAESCOLARS 2012 2013

Per accedir a les extraescolars cal ser soci de l’AMPA (20 euros per curs i família) i pagar 4 euros en concepte d’assegurança per cada nen/a.
Les inscripcions es formalitzen a final de curs per les extraescolars del proper curs.
Per adjudicar les places tenen prioritat els nens i nenes que ja hagin fet l’activitat anteriorment. Si cal, s’obren llistes d’espera.
Hi ha activitats anul·lades per no haver suficients nens/es.
S’ha procurat oferir a les tardes dues activitats per curs i dia, una d’elles esportiva. Totes elles són lúdiques i no corrículars.
L’AMPA no assomeix el cobrament de les activitats extraescolars sinó que les famílies les paguen directament a les empreses responsables a través de transferències o gir bancari, segons hagin acordat.
Us facilitem:
La taula per dies i cursos de l’oferta vigent. TAULA EXTRAESCOLARS
La descripció de cada activitat (definició, dia i horari de celebració, empresa responsable, preus i formes de pagament). DESCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 2012 2013
Fulls d’inscripció a les activitats per empreses.
FITXA INSCRIPCIÓ RECRESPORT 2012 2013
FITXA INSCRIPCIÓ ARCA TEMÀTICA (ACOLLIDA, TEATRE I ESTUDI) 2012 2013
FITXA INSCRIPCIÓ MÓN DELS SONS DE LA CASA DE LA MÚSICA 2012 2013
FITXA INSCRIPCIÓ IOGA AMB IOGAINENS 2012-2013
FITXA INSCRIPCIÓ NATACIÓ AL QSOPRT 2012-2013
Empreses col·laboradores:
Recresport: activitats esportives
Carles Castelló info@recresport.net      www.recresport.net     672.289165
Arca temàtica: canguratge, activitats artístiques i no esportives
Isabel             isabel@arcatematica.com    www.arcatematica.com   696.40.67.67 
La casa de la música: activitats musicals
Àgata Casas  activitats.cmt@gmail.com  www.casadelamusica.cat/terrassa 669.48.27.23
Iogainens: ioga
Veronica Cobos  info@iogainens.com     www.iogainens.com   93 787 29 66   630 676 223
Qsport: natació i monitoratge acompanyament
Anna Sánchez,     asanchez@qsport.es     www.qsport.es/       93 7331038

Comissió Extraescolars  AMPA FRANÇA   

Hi ha 16 comentaris

 1. Quisiera información sobre el extraescolar “hip-hop” para saber si hay plazas vacantes. Quisiera saber cuánto me costaría y que horario tiene; para mi hija Candy Gallarday Peve de 3ºC, que actualmente hace el extraescolar de “el món de les arts”. Quisiera que me respondiesen cuando antes mejor. Gracias.

 2. Hola Ana Maria, si que queden places. El preu és de 75€ d’ara a final de curs i l’horari és tots els dilluns de 17 a 18,15h. Hauries de passar pel depatx de l’AMPA a recollir el paper d’inscripció i el número de comte on fer l’ingrés. Recorda que si no ets socia de l’AMPA per accedir a les extraescolars has de pagar 20€ per aquest concepte.

 3. Gracias por su respuesta. Mi hija Candy asistirá a las clases este mismo lunes y pasaré por el despacho el martes a recoger el paper de inscripción i el numero de cuenta para el ingreso. Yo soy socia del Ampa. Muchas gracias.

 4. Quisiera saber si queda alguna plaza para la extraescolar de “Guitarra” que se realiza los Miércoles al mediodía, así como su precio, para mi hija Elena Fernandez Carrasco de 5ºA.
  Muchas gracias

  • Lamentem dir-te que no hi ha places per a guitarra. Els grups estan plens. Però ja hem obert llista d’espera i si arribem a tenir un mínim de vuit persones podem plantejar d’obrir un altre grup.
   Si t’interessa escriu un mail al correu de l’ampa correu@frampa.org
   A la secció d’extraescolars del blog hi ha publicat les activitats que encara hi ha plaça.

 5. Bon dia soc la Jemina mare de Laia Carretero , encara no tinc gaire practica en això perque es el primer any que participo en l’AMPA i tinc algun dubte , sobre les exrtraescolars …hi hauría manera de camviar d’activitat un cop començat el curs ?¿
  la nena no ha tingut cap problema d’adaptació a p3 , i en camvi cuan la deixo a l’extraexcolar d’inniciació al mon dels sons en surt plorant i ens demana que no la portem mes , crec que no es el que ella pensava i no li agrada , hi hauría la posibilitat de camviar d’activitat?¿

 6. Hola, buenas tardes soy la madre de Meritxell de la clases dels dolfins quiero saber si tienen alguna actividad extraescolar con patines ya que ella en alguna ocasión ha visto desarrollar esta actividad en la escuela y quiere prácticarla. Me podeis decir si tiene plazas libres y el precio de la misma.
  Saludos.

  • Hola!
   Sí, es realitza una extraescolar de patinatge els divendres de 150 euros tot el curs, però ja està plena.
   Si vols, podem apuntar a la Meritxell a la llista d’espera i si hi ha alguna baixa, la cridem.
   Comissió Extraescolars

 7. Hola. Si me gustaria que pusieran en lista de espera a meritxell asi me podreis avisar si algún rato queda plaza para ella
  gracias

 8. hola bon dia,
  m’agradaria posar en coneixement per tal de trobar una solucio respecte el tema de la extraescolar de petinatge i la pluja, representa que el dia que plou els nens/es es pasen la hora de patinatge sota el porxo fent el que volen, m’agradaria que es trobes una solucio ja que els pares paguem perque els nens/es fagin una activitat, no perque estiguin pendolant per l’escola amb pluja i fred, perque a l’hivern que farem?? espero que poguem buscar una solucio
  moltes gracies

  • Hola Marta!
   T’ho contestem per correu. Només recordar que per poder apuntar els nostres fills a les activitats extraescolars cal se soci de l’AMPA en el curs vigent, o sigui, 2012-2013 que són 20 euros.
   Ser soci dóna dret a participar a totes les activitats de l’AMPA i també a tenir els descomptes a diferents serveis i comerços (detallats a la secció + descomptes d’aquest blog).
   Gràcies pel teu interès!
   Junta

 9. Hola soc mare d’una nena que hem fer la preinscripció per P3.
  Que hauriem de fer per poder tenir pla€a per l’extraescolar de natació pel prospere curs?
  Moltes gracies

  • Hola!
   En breu passarem l’enquesta a les famílies que hagin fet alguna extraescolar sobre la seva opinió de com ha anat el curs. Amb les respostes, acabarem de perfilar l’oferta pel proper curs 2013-2014.
   A finals de maig, farem arribar la descripció i la graella d’horaris de l’oferta d’extraescolars 2013-2014.
   El dissabte 15 de juny a la tarda (Dia de la Festa de fi de curs a l’escola) es farà la presentació de les extraescolars amb representants de cada empresa que portara les activitats.
   Les inscripcions de les extraescolars 2013 2014 les farem el dilluns 17, dimarts 18 i dimecres 19 de juny de 16.45 a 17.45 de la tarda al despatx de l’AMPA.
   Per poder accedir a les extraescolars, cal ser soci de l’AMPA tot havent pagat la quota del curs 2013-2014 que es pot fer al mateix moment que la inscripció.
   A la reunió que us convocaran als futurs pares i mares de P3 ja us facilitarem més informació de les extraescolars.
   En concret, l’activitat de piscina es fa al QSport i comença a l’octubre i acaba al maig.
   Atentament,
   Comissió d’extraescolars

 10. Hola, soy la madre de Darío Saura de P5B.
  Ayer día 28 de mayo en la última clase de piscina se trajo a casa un albornoz que no es el suyo.
  Supongo que ha sido una confusión y ha habido un intercambio de albornoces porqué el que trajo es del mismo color verde.
  Por favor si alguien lo tiene o lo ha visto os pediría por favor que me lo comentarais. Su albornoz es verde y está marcado con su nombre en el interior del albornoz, por cierto yo tengo el del otro niño o niña y lo llevaré a la piscina para que lo recojan,no sé de quién es porqué no está marcado.
  Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.