Colònies 2016

Ja s’acosten les colònies!!!
Ja podeu consultar informació més detallada de les colònies (horari de les activitats, què cal portar…) a continuació:
Colònies de P3 a 5è – Document informatiu
Colònies de 6è – Document informatiu
De P3 a 5è
Quan? Des de divendres 13 de maig a partir de les 9:00h a diumenge 15 de maig a les 17’30 hores. El divendres és festa pels nens ja que correspon a lliure disposició de l’escola.
On? Can Bosc, Sant Iscle de Vallalta (Maresme)
Preu 120€ per nen (5% de descompte a partir del segon germà que vagi a les mateixes colònies, no de 6è: 114€) S’ha de portar l’esmorzar i el dinar del primer dia.
Amb qui? Més temps lliure (part de l’equip són d’Educa+ de l’any passat)
Activitats
Des de P3 a 2n, el Drac Merlot (Medieval)
Els nens i nenes coneixeran la història del Drac Merlot que viu a les Terres Roges. Ajudaran al noble del Castell a fer tornar a tots els habitants de la Rectoria a les seves terres i a trobar al Drac Merlot perdut… Com acabarà la història?
De 3r a 5è, Show i esport!
Serà una estada artística dirigida per monitors amb coneixement de cant, dansa, instruments musicals.. Amb la fusió d’activitats de lleure, treure’m de cada nen i nena l’artista que porta dins. A més a més, gaudiran d’una jornada multiesportiva amb la participació dels monitors.
Cliqueu aquí per conèixer una mica més la proposta i horaris.
Fitxa d’inscripció
Reunió informativa per a famílies participants: dimecres 20 d’abril del 2016 a les 16’45 hores a l’aula de música
———– · · ·
COLÒNIES 6è
Quan? Des de divendres 13 de maig a partir de les 9:00h a diumenge 15 de maig a les 17’30 hores. El divendres és festa pels nens ja que correspon a lliure disposició de l’escola.
On? A  Euroestage, Caldes d’Estrac (Caldetes) Maresme
Preu 135€ per nen
Amb qui? Més temps lliure (part de l’equip són d’Educa+ de l’any passat)
Activitats
6è curs, colònies d’aventura
Les colònies pels més grans de l’escola, les seves darreres colònies amb els companys de primària: un programa amb activitats d’aventura i molt canyeres com tir amb arc, orientació, senderisme, vela lleugera, piragüisme..
Cliqueu aquí per conèixer una mica més la proposta i horaris.
Fitxa d’inscripció
Reunió informativa per a famílies participants: dimecres 20 d’abril del 2016 a les 18 hores a l’aula de música
——-· · ·
INSCRIPCIONS DE TOTES LES COLÒNIES 2015 DE P3 A 6È
Del dilluns 4 d’abril al divendres 8 d’abril de 16:30 a 18:00h al despatx de l’AMPA.
Cal portar:
• Fotocòpia de la Targeta Sanitària
• Fitxa d’inscripció complerta
• Fotografia de carnet
• Comprovant pagament al compte corrent del BANC SABADELL: ES48-0081-0450-6400-0129-2840
Us recordem que…
• L’ingrés ha d’indicar el NOM COMPLET i CURS del nen.
• No es retornarà l’import ingressat si crea un perjudici econòmic a l’AMPA.
• Aquestes colònies estan adreçades als/les alumnes que siguin socis/es de l’AMPA.
• El dia de la marxa cal portar la targeta sanitària original del nen o nena.

Per què fem colònies?

amistad-ninos

Arriba l’època de les colònies, una tradició catalana molt arrelada al nostre sistema educatiu. Milers de nens i monitors gaudiran de l’aventura, alguns per primera vegada i altres repetint l’experiència d’anys anteriors. I és que les colònies són l’oportunitat per viure grans experiències i aprendre a:

 • Conviure i treballar en equip. Els nens aprenen a respectar les normes del dia a dia i veuen com són capaços de fer grans coses que beneficien tot el grup. “Un mapa ens indicava on estaven unes fitxes amb tradicions catalanes i les havíem de buscar pel bosc. Guanyava l’equip més ràpid.” Martí. M, 4t / “Vam construir una cabanya entre tots.” Martí. B, 4t.

 • Conviure amb la naturalesa. “Vam fer excursions i m’agrada molt la muntanya. És divertit!” Joana, 5è.

La_Censada_5

 • Socialitzar-se i integrar-se. Compartir experiències amb altres nens els ajuda a relacionar-se millor. Les colònies fomenten valors com el respecte, l’amistat i el companyerisme.

 • Expressar-se i fer-se entendre. Les colònies fomenten l’autonomia. Són uns dies on han de prendre decisions, a organitzar-se, a valorar quina roba s’han de posar en determinats moments, a servir-se el menjar, a rentar-se sols… “Em vaig enyorar al principi però després m’ho vaig passar molt bé!” Ivet 6è.

 • Conèixer-se. A través de les activitats, descobreixen aficions que potser encara no havien tingut l’oportunitat de conèixer. “Vam fer jocs que no havia sentit mai i em vaig divertir molt amb els meus amics.” Martí B, 4t.

 • Quan tornen en guarden un gran record i la majoria vol repetir l’experiència: Vam fer un joc de nit consistia en anar a buscar estrelles. La història deia que la lluna havia plorat i havíem de buscar les seves llàgrimes.” Pere, 3r. / Una vegada vam anar a una granja, vam veure conills i gallines, vam recollir ous i vam muntar a cavall.” Nacho, 6è. / Vam fer una guerra d’aigua i a la nit vam muntar una discoteca.” Nora, 3r.

Hi ha 19 comentaris

 1. Hola, aquest descompte del 5% a partir del segon germà, com es paga i quina és la quantitat exacte, en el moment en que anem a cajamar?. En la fitxa d’inscrpició diu també la fotocopia del llibre de vacunes, això també ho voleu el dia d’entrega d’inscripcions?

  • Hola Pilar,
   El descompte pel segon germà s’aplica a les colònies de P3-5è, que són les més barates, i queda per 114€, que és l’ import que s’ha d’ingressar a Cajamar.
   La fotocòpia del llibre de vacunes sí que s’ha d’adjuntar a les inscripcions.
   Moltes gràcies!

 2. Hola, aquest és el primer any que aniran de colònies les meves dues filles, i he estat mirant la informació de les activitats i dels horaris. A l’ apartat dels menús no em queda gaire clar quants àpats faran perquè a la fulla de menú només hi surt sopar dissabte, dinar diumenge, sopar diumenge i dinar dilluns. El dinar de dissabte hi entra? I els esmorzars i berenars que inclouen? Suposo que a la reunió s’explicarà amb més profunditat, però m’agradaria que em poguessis fer una petita explicació abans del dia 6 de maig.
  Quant al tema del pagament: es fa via caixer? i com s’especifica a l’hora de fer l’ingrés el tema del descompte?
  Us agraïria que em poguéssiu contestar al meu correu.

  • Bon dia Gemma,
   El dinar del dissabte l’han de portar els nens. Els esmorzars són llet, amb opció a cacao soluble, pa amb mantega i melmelada i els berenars pa amb formatge o galetes.
   El pagament l’heu de fer a través del banc, a la mateixa oficina de CajaMar o per transferència des de la vostra entitat. Si van més d’un germà, feu l’ingrés total (havent calculat la suma dels imports, un sense descompte i la resta amb descompte) i indiqueu els noms i cognoms i cursos dels nens.
   Per qualsevol dubte sobre la programació de les colònies podeu trucar directament a Educamés.93 450 97 93 – 658 864 750
   Atentament,
   Comissió de Colònies

 3. Buenos días,
  Para los que es el primer año de colonias (acabamos de empezar P3), hay alguna reunión informativa para solventar las dudas que tengamos, del funcionamiento? O solo existe la reunión una vez ya se ha realizado la inscripción?
  gracias
  Saludos

  • Bon dia,
   Només fem reunió informativa pels qui s’apunten. Si teniu algun dubte abans de decidir si voleu o no apuntar els nens a les colònies, podeu trucar directament a la Bea d’Educamés que us ajudarà en tot el què calgui.
   93 450 97 93 – 658 864 750
   Atentament,
   Comissió de Colònies

 4. Bon día,
  Las colonias son de sábado a Domingo cómo pone aquí arriba o de Sábado a Lunes cómo pone en la hoja informativa, que a mí no me ha llegado y lo miro por el blog.

  • Bon dia Elvira,
   vam entregar un fullet informatiu abans de setmana santa que ho posava. El nou número de compte és al Banc Sabadell i és el ES48 – 0081 – 0450 – 6400 – 0129 – 2840.
   Restem a la teva disposició,
   Comissió Colònies

 5. Hola no me ha llegado ningún correo de las colonias , ruego me lo envíen para poder saber que tienen que llevar. Gracias

  • Buenos días Susana,
   te acabamos de enviar un email con la información que has pedido. De todas formas ,para otro día, en las pestañas que hay arriba del todo de la página, encontrarás la de “Colònies 2016” dónde encontrarás toda la información.
   Hasta pronto.

  • Buenas tardes Susana,
   te llegó por eso el que te envíamos con la información de las colonia? Ya te hemos puesto en la lista de distribución.
   Hasta pronto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *