Extraescolars 2020-21

IMPORTANT COVID-19!

Degut a les circumstàncies que tenim actualment amb el Covid-19, el proper curs 2020-21 començarà SENSE les extraescolars que es fan DINS l’escola, inclosa l’acollida matinal, ja que no es poden garantir les mesures de seguretat. Si tot va bé es començaran el segon trimestre.
Les activitats que es realitzen fora de l’escola, com Boting i Natació sí que començaran el primer trimestre.
Actualització 14/7/2020 : L’Activitat d’anglès, a més de les classes presencials a la seva seu del Passeig Vapor Gran 15, també ofereix fer el primer trimestre de forma online per als alumnes de 4rt 5è i 6è. Trobareu més detalls a la fitxa d’inscripció.

Descripció extraescolars:

Malgrat algunes activitats no es faran el primer trimestre, cal saber els nens interessats per cada activitat extraescolar i fer la preinscripció corresponent seguint les intruccions de cada empresa.

IMPORTANT!!!
No es cobrarà cap rebut fins que comenci en ferm l’activitat a l’escola.

Aquí teniu la descripció general de totes les Extraescolars 2020-21 Escola França

Inscripció AMPA:

Per realitzar activitats extraescolars cal ser soci de l’AMPA, però la inscripció es farà més endavant i ja us informarem.
ACTUALITZACIÓ 14/7/2020: 
Malgrat que encara no tenim una data d’inscripció, us recordem que el procés serà igual que en cursos anteriors.
Es a dir, que per poder inscriure’s a les diferents activitats extraescolars cal:

  1. Ser soci de l’AMPA per al curs 2020-21 i acreditar-ho amb el carnet degudament segellat (per segellar-lo cal presentar el justificant bancari de pagament al despatx de l’AMPA).  Data per determinar
  2. Abonar 10€ de matrícula per a cada activitat a la qual s’inscrigui l’alumne/a (excepte anglès, que té les seves pròpies condicions). NO es retornarà la matrícula en cas que l’alumne es desapunti de l’activitat.
  3. Presentar el rebut de pagament de l’assegurança de 4€ per a cada nen que realitzi activitats extraescolars (es pot pagar l’assegurança juntament amb la quota de l’AMPA, no cal fer-ho per separat)
  4. Estar al corrent de pagament de quotes de l’AMPA o d’activitats extraescolars anteriors. NO es podran inscriure a cap extraescolar aquelles famílies que no estiguin al corrent de pagament de la quota de l’AMPA o de les quotes de les extraescolars del curs anterior.

 

Preinscripció extraescolars:

Les preinscripcions no es faràn a presencialment l’escola sinó per correu electrònic, preferiblement abans del dia 11 de setembre de 2020.
Tampoc es farà cap reunió informativa a l’escola.
Aquí teniu els enllaços a les fitxes de preinscripció de cada empresa i les adreces de correu on les heu d’enviar complimentades i signades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *