Abril 2013

El mes passat com vam tenir la Setmana Santa, vam fer vacances. Però aquest mes ja tenim moltes ganes de fer cinc cèntims de les últimes novetats del menjador.safata menjador 2013
El dia 15 d’ abril es va començar amb el menú de primavera. Es un menú més adient pel tema calor, canvien plats calents com els pures per amanides de arròs, pasta, etc…
Aquest any han canviat el puré de verdures pel de pastanaga o carbassa, als nens els hi agrada molt més. Pel que fa a les verdures també n’han incorporat de noves, col i pèsol, per no fer sempre mongeta verda, sempre acompanyades amb patata.
Una altra novetat d’aquest curs es que tornen a fer la celebració dels aniversaris del mes. L’últim divendres de cada mes hi ha coca i galetes per els celíacs i els hi canten la cançó. S’havia deixat de fer perquè no hi havia alternativa pels nens amb celiaquia, però ara ho han solucionat amb unes galetes adients per ells.
Voldríem comentar una mica el funcionament diari del servei de menjador. Les monitores a les 12’30h van a buscar els nens a les seves classes. Els de infantil els porten a W.C i a rentar mans i passen directament al menjador. Els grans també els van a buscar a classe i després van al pati. Els de 1r i 2n entren a menjador cap a les 12’45h i la resta cap a les 13’35h.
Als nens de P3 els serveixen el menjar en plats, la resta en safates. Les monitores porten el menjar a la taula i el serveixen als plats o safates. Infantil tenen la taula parada quan arriben i la resta cada dia 3 nens els toca parar-la, es fan rotacions per que tothom aprengui a fer-ho.
A l’hora de recollir, els de P5 ja comencen a portar la seva safata a la taula pertinent i alguns de P4 també ho fan.
Els nens de P5 ja es tallen el menjar relativament tou amb el ganivet, per exemple la truita, el peix…
La foto que us adjuntem fa ser feta durant un dels seguiments mensuals perquè us feu una idea de la presentació de les safates.
Recordeu que si hi ha algun tema que voleu que tractem ens ho feu saber i ho farem.
Fins al maig…

Hi ha 3 comentaris

 1. M´aradaría que poguesi.ho fer un sondeig als pares respecte al menjador, ja que són els nostres fills els qui ens donen les opinions…….

  • Bon dia Anna
   Entenem que et refereixes a una enquesta per valorar la qualitat i el servei.
   D’entrada considerem que en aquest cas el resultat no seria objectiu ja que son els nens/nenes i no els pares els usuaris directes del menjador.
   Hem de ser conscients que l’empresa que dona actualment el servei de menjador (Serunion) té un contracte signat amb l’ajuntament de Terrassa, la Comissió de menjador treballa per tal de garantir que aquest contracte es compleixi sobretot pel que fa a la qualitat i preparació dels aliments, servei de monitoratge i atenció als nens/nenes, i per donar resposta als dubtes i queixes de les famílies. Una enquesta donaria lloc a comentaris, opinions i potser queixes molt generalitzades, una de les coses que se’ns demana sempre es que parlem de fets i casos concrets. Per això creiem més útil que els pares ens adreceu preguntes concretes a través del blog i sempre intentarem donar resposta. Amb aquesta finalitat es va organitzar la sessió informativa que va tenir lloc a l’escola el passat mes de febrer, per donar a conèixer la tasca de la Comissió de menjador i resoldre dubtes.
   Gràcies i salutacions,
   Comissió de menjador
   AMPA Escola França

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *