Seguiment Menjador

Mensualment la Comissió de Menjador us farem arribar un petit escrit parlant d’algun tema que pugui ser del vostre interès sobre el servei de menjador d’on són usuaris els nostres fills. Us explicarem les visites de control que hi fem, el tast del menjar que degustem, com veiem l’ambient…

Peticions

D’altra banda, si hi ha alguna qüestió que us preocupi o la trobeu interessant explicar, no dubteu en fer-nos arribar el vostra comentari a correu@frampa.org i nosaltres intentarem donar-vos resposta.
També podeu intentar trobar-nos a l’escola. La Comissió de Menjador la formem: Elena Cardona (mare de la Neus de P5B), Ivan Saura i Eva Roche (mare del Roger de P4A).

Hi ha 11 comentaris

 1. Realment estan entusiasmats! Gracies per totes les monitores, per la vostre dedicacio.

  • Hola!
   En un principi els alumnes de P3 de menjador tenen una llibreta viatgera on la monitora explica el dia a dia dels nostres fills i on li pots fer una nota demanant-li que et truqui.
   Sinó, tal i com la Rosa (coordinadora de Serunion a l’escola França) sempre diu a les reunions de P3, sempre està disponible pels pares. Et recomanem que truquis a l’escola un dia a les 12.30 i preguntis per ella. O bé deixa una nota a la bústia de menjador, la que hi ha al costat de la rampa del carrer Pi i Margall, demanant que et truqui.
   Atentament,
   Comissió de menjador

 2. Bona tarda aquesta setmana la meva filla i les seves companyes sortien del cole dient que el pa estava molt dur, m’agradaria que les que feu el seguiment del menjador esteu al cas d’això perquè amb el que paguem de menú que menys que el pa estigui comestible.Moltes gràcies per endavant.

  • El pa el tallen una mica abans que entri el primer torn i el guarden en paneres de plàstic tapades. Podria ser que quan arriba l’últim torn no estigui perfecte. De totes maneres, des de la comissió de menjador estarem pendents d’aquest tema i ho anirem vigilant. Per la teva tranquilitat, comentar-te que en les nostres visites de seguiment no hem notat res especial pel que fa al pa.
   Salutacions,
   Comissió de Menjador
   AMPA Escola França

 3. Hola soc la Montse, mare de la Noa de 1A. Avui han fet una sortida i a la nena no li han donat el picnig. No ho enten perque desde que va a P3 que es queda al menjador i sempre li han donat. El cas es que la nena no ha dinat avui…sort que la nena a pensar una mica i per esmorça nomes a pres la meitat del bocata i s’ha guardat la meitat.
  Espero que dema em donin una explicacio, perque deixa un nen sense menjar… Es molt greu….

  • Hola Montse
   Dijous al matí hem parlat d’aquest tema amb la Rosa (coordinadora del menjador). Sembla ser que, per error, en el full on Serunion pregunta a principi de curs si es voldrà picnic per les excursions de dia sencer o no. la resposta que els consta és que aquest any no voldríeu el picnic. La Noa no va dir res i al guardar-se la meitat de l’esmorzar ningú va detectar que no tenia dinar. Tenim entès que tu ja ho has parlat personalment amb la Rosa i ja està aclarit per properes sortides, de totes maneres com que tu ens has fet arribar la consulta a través del blog hem volgut donar-te una resposta per escrit. Des de la comissió demanarem que a partir d’ara no agafin cap full que no estigui signat o no constin nom i cognoms del pare, mare o tutor (similar a les autoritzacions que signem per les sortides/excursions). D’aquesta manera confiem que no es repetirà aquest malentès.
   Hem aprofitat per comentar altres qüestions relacionades amb els picnics (sense que tingui res a veure amb el vostre cas) i ens han donat algunes informacions que posem en coneixement de totes les famílies usuaries:
   Per la sortida de dimecres 26 de març hi havia 36 picnics demanats però en van preparar i se’n van emportar 48 i TOTS es van menjar. Les monitores es troben amb alguns casos de nens/nenes que els posen el dinar de casa però no porten menjar suficient en un dia amb activitat extra (ja que anar d’excursió els suposa més desgast físic), i a més hi ha nens que després tenen extraescolars i tampoc porten el berenar. Per casos d’aquests, l’empresa de menjador sempre té picnics de més per repartir, inclús a nens que no son usuaris del menjador.
   Els picnics pels nens d’Infantil porten un suc en lloc de fruita, les motxiles van molt amunt i avall i de vegades la fruita no arribar en massa bon estat. Per això, ens aconsellen que les famílies que posen el dinar de casa els posin un suc o com a molt un plàtan que aguanta millor que altres fruites. Pels alumnes de Primària sí hi ha una peça de fruita en el picnic.
   Salutacions,
   Comissió de menjador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *