Menjador

CIRCULAR FUNCIONAMENT SERHS

En el següent enllaç trobareu tota la informació referent al funcionament de la nova empresa de menjador de l’escola.
Per accedir a la informació actualitzada l’11 d’octubre del 2016, cliqueu aquí.


frutas2

Benvolgudes famílies,
La comissió de menjadors escolars de Consell Escolar Municipal es va reunir el passat dilluns 6 de juny. Aquesta va ser la reunió del 3r trimestre del curs en la que Serunion va presentar el seu informe de gestió i memòria d’activitats, i els seus representants es van despedir ja que la gestió per part de Serunion del servei de menjador acaba aquest mes de juny. La oficina de Serunion estarà oberta per consultes sobre temes administratius fins el 15 de juliol (l’horari serà intensiu de 9 a 15h a partir del 1 de juliol).
En breu l’escola us farà arribar la documentació de l’empresa Serhs per tal que pogueu facilitar a la nova empresa les dades dels vostres fills/filles, així com els certificats mèdics requerits en cas d’al.lèrgies i/o intoleràncies, i les dades bancàries.
El proper dilluns 13 de juny es celebrarà una reunió extraordinària de la comissió de menjadors escolars del CEM en la que assistiran els representants de Serhs. Us seguirem informant de les novetats que anem rebent.
Salutacions,
Comissió de menjador
———————–
A continuació podeu trobar la carta de presentació de la nova empresa que gestionarà el menjador enguany: SERHS.

Fins aviat,
Comissió de menjador
———————–
Bon dia famílies!
Ahir es va reunir la Comissió de menjador del CEM amb les representants de Serhs. Els responsables de l’empresa ja van visitar durant el mes de maig totes les escoles públiques de Terrassa per entrevistar-se amb les direccions i començar a conèixer les necessitats i característiques de cada centre. Ahir ens van fer una presentació del seu projecte, la sensació d’entrada és molt positiva, l’empresa està oberta a escoltar la comissió de menjador de cada centre i de millorar coses tant a nivell qualitatiu del menjar com a nivell  educatiu. Esperem que així sigui!🙂
A partir del dia 1/09/2016, Serhs tindrà una oficina a Terrassa per atenció al públic. En els propers dies rebreu informació sobre la ubicació d’aquesta oficina, telèfon i horari, així com de preus pel curs 2016-2017, sistema de compra de tickets, sistema de notificació d’absències, etc, etc..
Salutacions,
Comissió de Menjador

Hi ha 28 comentaris

 1. Podríeu indicar el preu del tiquets? Sé que a la nostra escola es paga més que en altres, per allò de l’aigua. I hi ha dos preus, oi? fixes i esporàdics? Dimarts vam voler treure un tiquet pel nen però no sabíem què posar a l’import. Gràcies per la vostra resposta.

  • Hola Sílvia!
   Gràcies a la teva consulta ja hem penjat la informació a la secció de MENJADOR del blog perquè creiem que segurament és un dubte que es pot generar moltes vegades entre les famílies usuaries del servei de menjador.
   Si tens altres preguntes sobre el servei, intentarem buscar-ne les respostes.
   Comissió Menjador

 2. Hola,
  Teniu el menú d’aquest mes de juny? No m’ha arribat “via” nens i no recordo la contrasenya per mirar-ho en la pàgina de Serunion.
  Gràcies.

 3. Hola,
  Qui controla que es compleixin els menús?
  Aquesta setmana els menús de dilluns i de divendres no han estat els marcats al seu pla mensual.
  Es podria demanar que ens informessin dels canvis de menú, sobre tot per poder-los combinar amb els nostres sopars de casa.
  És normal que de vegades hi hagi canvis d’última hora, però no pot ser una cosa habitual.
  Gràcies per la vostra atenció,
  Emilio.

  • Hola Emilio,
   La Comissió de Menjador és la que va seguint aquestes incidències i les planteja a la reunió de la delegació de la FAPAC a Terrassa. A més a més, la nostra representant també ho és, juntament amb dues persones més d’altres AMPA de Terrassa, les representants de totes les AMPA a la comissió municipal de menjador que convoca l’Ajuntament de Terrassa.
   La dificultat rau que SERUNION no respon a les sol·licituds de trobades que se li fan.
   Tot i que la Comissió fa el seguiment del servei de menjador, no està de més que ens feu arribar les incidències que hi trobeu.
   Així, entre tots, ho fem tot!
   Moltes gràcies!

 4. Hola,bona nit. Sóc una mare que treballo en una escola on s’ha detectat que en el servei de menjador(el mateix que al França)ha baixat la qualitat del menjar i la quantitat. M’agradaria que la comissió de menjador donés una ullada a la nostra escola. Gràcies, i espero resposta.

   • Donant resposta al darrer comentari del servei de menjador, en els seguiments que s’han fet (quatre en total, a part dels que fa la directora), no s’ha detectat el que comenta aquesta mare.
    D’altra banda, amb el canvi de cuinera sí que ha variat una mica el gust i la forma de cuinar, si es té en compte que també han canviat els proveïdors de gairebé tots els aliments que porten. Les cuineres i la coordinadora (també el personal de l’any passat) coincideixen en que els aliments són de més qualitat.
    De les reunions a la Fapac que anem assistin, es desprèn que es veritat que algunes escoles, sobre tot les que no tenen comissió de menjador o no tenen bona relació amb la empresa, pateixen retalladles a tots els nivells.
    Per afavorir una bona entesa entre families i el servei de menjador, demanarem a la responsable d’aquest si pot ser present a una de les reunions de l’AMPA per poder donar esposta a tots els dubtes. Ja us informarem.
    Comissió de Menjador

  • Hola Ana,
   Sí, hi ha nens celiács que es queden a dinar a l’escola, com també alèrgics a aliments en concret.
   Comissió de Menjador

 5. Hi ha algú que controli que realment es menja menú sense gluten i que no hi hagi contaminació creuada d’aliments?.Ho dic perquè en el meu cas els nens son encara petits com per controlar la situació, hi ha algún nen de P4 o P5?
  Gràcies

  • Hola Anna,
   Sí, precíssament a infantil n’hi ha.
   Si vols més informació perquè tens el teu fill o filla amb aquesta problemàtica et podem facilitar el contacte amb una de les mares de la comissió que té un fill celíac.
   Comissió de Menjador

 6. Doncs t’ho agrairia, tinc una filla celíaca que encara no va a l’escola ja que té un any i mig i el meu fill gran va a P4 i li han de fer les proves per acabar de valorar el què.
  Moltes gràcies.

  • Bon dia Ana,
   T’enviarem un missatge a la teva adreça electrònica amb el nom i contacte d’aquesta mare.
   Comissió de Menjador

  • Hola Ana!
   Fantàstic! Aquesta comissió és molt important ja que som moltes les famílies que utilitzem el servei de menjador i és necessària la comunicació constant amb la coordinadora i els pares i mares per poder solventar i/o proposar qualsevol tema.
   T’enviarem un missatge amb els contactes de les persones que ho porten.
   Moltes gràcies pel teu interès!
   Junta AMPA

 7. Hola, Bon dia,
  Sóc futura mestra d’eduació infantil, solament em fa falta el Projecte Final de Grau. Estic buscant feina com a monitora de menjador. Em podrieu facilitar o donar informació com accedir com a monitora. Moltes gràcies.
  Noemí

  • Bon dia Noemí,
   Si no anem errats, a totes les escoles públiques de Terrassa (com és l’escola França) el servei de menjador i monitoratge de menjador l’estan oferint la mateixa empresa: Serunion. T’hauries de dirigir a ells.
   Atentament,

  • Bon dia,
   Considerem “fixe” quan el nen es queda sempre el mateix dia de la setmana, per exemple, si es queda tots els dimarts, encara que només sigui només un dia, ja es considera fixe.

  • Bon dia,
   Els pagaments de menjador no ho porta l’AMPA, t’has d’adreçar a l’empresa Serunion o bé, potser, a la secretaria de l’escola te’n poden dir alguna cosa.
   Atentament,
   Comissió de menjador

  • Hola Marina,
   Disposem d’una mica més d’informació. El preu pels usuaris fixes es de 6,20 euros/dia i nen. Entenem que si us han donat una beca del 50% el preu ha de ser 3,10 euros/dia i nen, però per tenir-ho clar del tot posa’t en contacte si us plau amb la OME (Oficina Municipal d’Educació).
   Salutacions.
   Comissió de menjador

 8. Bona tarda. Fa un parell de mesos que vull fer una queixa: les meves filles venen cada dia dient que no els deixen repetir de quasi res i que es queden amb gana.
  No vull excuses de l’empresa sobre el tema de repetir. Cal que posin plats MÉS PLENS des del principi!!!!!. Que per això paguem!!!!. Els nens han de quedar satisfets després de dinar.
  M’agradaria que aquesta comissió pogués fer alguna cosa com una queixa molt seriosa o un seguiment més seriós.
  Gràcies!!!!!

 9. Bon dia, Pilar
  La vostra queixa ha estat transmesa avui mateix a l’empresa que gestiona el servei de menjador així com a la Comissió Municipal exigint una resposta ràpida i una solució.
  Tan bon punt tinguem aquesta resposta us la farem arribar. Dilluns vinent 8/06 tenim reunió de la Comissió Municipal i aquest serà un dels temes a tractar sens dubte.
  Malauradament, actualment i des de fa un temps, no es possible fer el seguiment “in situ” que ens agradaria ja que no hi ha disponibilitat dels membres de la comissió en la franja horària del menjador.
  Es per això que agraim que ens feu arribar els comentaris/queixes dels vostres fills/filles per escrit.
  Salutacions,
  Comissió de Menjador

 10. Bon dia
  S’ha comentat aquest tema amb els responsables de Serunion a la reunió d’avui.
  Els gramatges que s’apliquen son els indicats en el “Documento de Consenso sobre la Alimentación en los Centros Educativos”. L’empresa diu que els gramatges son sempre els estipulats i sempre es compleixen.
  També insisteixen en que qualsevol nen/nena que es quedi amb gana pot demanar de repetir sempre del primer plat i, quasi sempre, hi ha fruita de sobra per repetir també.
  Per posar un exemple: 1er plat de dimarts 2/06 – Rotllet de pernil dolç amb amanida russa
  1 rotllet (P3 a 1er)
  – Tall de pernil dolç: 45 grs
  – Amanida Russa: 90grs aprox.
  – Enciam: 10 grs
  – Pastanaga: 5 grs
  A partir de segon curs, son 2 rotllets, per tant es el doble de gramatge.
  Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *