Extraescolars

VEURE LES EXTRAESCOLARS 2017-18
 
 
 
 
 
 
Aquí trobareu la informació i documentació sobre les extraescolars 2016-2017:

Cal ser soci i pagar l’assegurança

Per poder participar a les extraescolars cal:

 • ser soci de l’AMPA pel curs 2016-2017 (30 euros)
 • pagar 4 euros en concepte d’assegurança per nen/a o pare/mare que faci alguna activitat

Fitxa d’inscripció com a soci de l’AMPA

Què pot fer el meu fill?

En aquest document veureu ordenat per cursos les activitats que es poden fer cada dia.
Al migdia només es programen activitats pels alumnes de 1r a 6è.
Taula d’activitats per dia i curs
Novetat: Aquest any hi ha gimnàstica esportiva i vòlei!

Quant costa cada activitat i qui la fa?

En aquest document veureu la descripció de cada activitat: en què consisteix, qui la pot fer, quina empresa la fa i quant costa.
Descripció d’activitats

Més informació:

Podeu trucar directament a les empreses (el contacte al final del post).

Inscripcions

Si hi ha places, podeu fer les inscripcions en qualsevol moment. Documentació per les inscripcions

 • Fitxa de l’AMPA complerta
 • 30 euros quota AMPA (rebut segons s’ha pagat al banc o bé pagar-ho al mateix moment al despatx quan vingueu a fer les inscripcions. El número de compte surt a la fitxa)
 • 4 euros assegurança per cada nen/a que fa extraescolars (es pot pagar al mateix moment que la quota de l’AMPA)
 • Carnet de l’AMPA, si es té, per actualitzar-lo
 • Fitxa d’inscripció per nen/a i empresa on fa l’activitat. Cada empresa demana diferent documentació, alguns la targeta sanitària, altres el pagament d’una matrícula, una fotografia…)

Fitxes d’inscripció

Recresport: Acollida matinal, Psicomotricitat, Iniciació a l’esport, Multiesport, Bàsquet, Handbol, Tennis taula, Escacs, Teatre, Vòlei i Crea
Fitxa d’inscripció: Acollida matinal 
Fitxa d’inscripció: Activitats extraescolars ( Teatre, Crea, Psicomotricitat, Iniciació a l’esport, Multiesport, Bàsquet, Handbol, Tennis taula, Vòlei i Escacs)
Fitxa inscripció: acompanyament piscina o gimnàstica esportiva
—————-
Ioga i nens: Ioga
Informació Ioga i nens
Fitxa d’inscripció Ioga i nens
—————–
Qsport: Natació i Gimnàstica esportiva
Informació activitats pàgina 6 (natació) i pàgina 9 (gimnàstica esportiva)
Fitxa inscripció Qsport: Natació
Fitxa inscripció Qsport: Gimnàstica esportiva
Informació empresa www.qesport.es

————–
Casa de la Música: Guitarra
Informació 
Fitxa d’inscripció
————–
Món idiomes: English I, English II, English III, Speaking I, Speaking II, Speaking III, Speaking IV, Speaking V i Speaking VI
Informació pràctica Món idiomes
Fitxa d’inscripció Món idiomes (Speaking I, Speaking II, Speaking III de matí; Speaking I, Speaking II i Speaking III de tarda; English I, English II, English III)
————–
Petit Xef: Cuina
Informació preescolar
Informació primària
Fitxa d’inscripció

————-
Mag Alex Ferrer: Màgia
Presentació extraescolar
Dòssier pedagògic
Fitxa d’inscripció
————-
Adjudicació de les places:
Les activitats es faran sempre que hi hagi el mínim d’inscrits necessari. SI HI HA MÉS DEMANDA, s’obriran llistes d’espera per si és possible obrir un altre grup (indicar preferència de dia i torn alternatius) o per cobrir una baixa en el primer grup creat.
Tenen preferència els alumnes que hagin realitzat la mateixa activitat al curs anterior. La resta de places s’adjudicaran segons un sorteig.
Sorteig (mai s’ha hagut de fer…)
Un cop adjudicades les places als alumnes que ja van fer la mateixa activitat el curs passat,  la resta de sol·licituds es farà una llista per ordre alfabètic segons cognoms. Es realitzarà un sorteig per determinar la lletra en què començarà el cognom del primer a inscriure’s. Per exemple, si surt la lletra “M” , l’ordre d’inscripció començarà pel nen que tingui el seu primer cognom començat per la lletra “M” de la llista de preinscrits a l’activitat. Es realitzarà un sorteig de lletra per cada activitat, així es vol donar més possibilitats a tothom a poder accedir a les extraescolars.

Quan sabré si té plaça?

S’informarà a les famílies de les extraescolars on han accedit els seus fills com a molt tard a principis de juliol.

Berenars sostenibles

Recordem a les famílies que les recomanacions de menjar equilibrat i de reducció d’embolcalls que fa l’escola pels esmorzars també són aplicables a l’hora del berenar. Els alumnes que es queden a les extraescolars de tarda també haurien de gaudir d’un berenar saludable en un embolcall reutilitzable.

Sanció per mal comportament

Segons s’ha aprovat en Consell Escolar, tot nen o nena que amb el seu comportament dificulti el bon desenvolupament de l’activitat extraescolars per no respectar les normes de convivència, al monitor, als companys o les instal·lacions, serà amonestat amb una falta que haurà de ser signada pels pares o tutors legals. A la tercera falta, l’alumne serà expulsat de l’activitat.

Més informació:

Recresport: Activitats esportives i monitoratge natació, Acollida, Teatre, Crea, Ball, Escacs
Ruben info@recresport.net          extraescolars@recresport.net       www.recresport.net 672.28.91.64
Vesc: Guitarra
Imma Bové   imma@vesc.cat www.casadelamusica.cat/terrassa 669.48.27.23
Qsport: Natació, gimnàstica esportiva
Anna Sánchez asanchez@qsport.es      www.qsport.es 93 7331038   
Món idiomes: English, Speaking
Mar Ortega mar@monidiomes.com www.monidiomes.com   93 736 92 97 – 610 024 025
Petit xef: Cuina info@petitxef.com www.petitcomplet.com 937802000 – 671515557
Mag Àlex Ferrer: Màgia info@magalexferrer.com www.magalexferrer.com 645 987 928

Hi ha 26 comentaris

  • Gràcies Esther! Aquests missatges donen ànims!
   Estem contents del què podem oferir, amb la col·laboració de la direcció de l’escola i professors, a totes les famílies.
   Aprofitem per dir que en breu, una de les persones d’aquesta comissió la deixa per tant, ens fa falta mans!
   Si hi ha algun pare o mare que li faci il·lusió que ens ho digui!

 1. Bona tarda!! sóc la Gemma , mare de l´Adrià que començarà P3 aquest curs vinent 2013-2014. Voldria saber quan es farà la reunió del curs de piscina, tinc entès que durant setembre. La data exacta ens la confirmareu per correu? Moltes Gràcies!!

  • Hola Gemma,
   Sí, la reunió de piscina es farà a partir de la segona quinzena de setembre. Ja sereu informats del dia i l’hora. D’altra banda, us recomanem que us registreu al blog (a la columna de la dreta hi ha per fer la subscripció) per tal de rebre totes les novetat publicades en aquest espai ja que el correu de l’AMPA només el farem servir per comunicacions personalitzades i no per fer enviaments massius informatius que ens provoquen que els servidors els interpretin com a spam.
   Moltes gràcies!
   Junta

 2. Bon dia,
  Soc la mare de la Gala Valenzuela de P3 i volia saber si la nena ha entrat a piscina o si no ho sabré fins el dia de la reunió?
  Gràcies.

  • Hola!
   Sí, encara queden places. Només cal que passis pel despatx els migdies de 12.30 a 13.30 (menys dijous) i a les tardes de 16.30 a 18 hores, per formalitzar l’inscripció. Ja pots portar, si vols la fitxa (la trobaràs a la pastanya de extraescolars del blog http://frampa.wordpress.com/extraescolars-2013-2014/ a baix, a fitxes d’inscripció veuràs la de recresport i també informació pràctica per com fer els pagaments.
   comissió d’extraescolars

  • Hola!
   Ja no queden places per Speaking I, però si vols estem fent llista d’espera per què si hi ha un mínim de nens i nenes interessats podem intentar fer un grup nou. També per si hi ha alguna baixa.
   Si t’interessa envia un correu a correu@frampa.org indicant el nom i curs del teu fill o filla i per a quina activitat vols sol·licitar la reserva.
   Atentament,
   Comissió d’Extraescolars

 3. Hola soc un dels entrenadors de judo d’avui a la masterclass que s’ha donat a can jofresa, m’agradaria saber qui era la monitora que acompanyava els nens 🙂

 4. Hola bom dia soc la Mireia, mare de la Georgina de P3 voldria saber si queden places de l’extraescolar english 1 els dilluns a la tarda. moltes gracies.

  • Bon dia Mireia,
   Sí, d’English 1 de dilluns hi ha 4 places lliures. Si t’interessa a l’apartat de Extraescolars d’aquest mateix blog tens tota la informació i fitxes d’inscripció.
   Si finalment apuntes a la Georgina, com que les l’extraescolar comença el dilluns, si us plau, deixa una nota a la mestra per tal que també n’estigui el corrent, ja que, potser, fins que ella rebi la notificació potser han passat uns dies i així assegurem que n’està el corrent.
   Atentament,
   Comissió d’Extraescolars

 5. els nens/es de P·3 fan adaptacio fins el dia 17, es a dir, fins el dia 18 no fan la jornada completa, per tant no crec que comencin les extraescolar fins aquest dia.
  Mireia

  • Bon dia Mireia,
   Començar les extraescolars el dia 15 o la setmana del 22 per a les famílies de P3, és opcional. Cada família té les seves necessitats i des de l’AMPA donem l’opció a fer-les o no fer-les. Com el servei de menjador, que també donen servei als alumnes de P3 a partir del primer dia 15 si ho necessiten.
   Atentament,
   Comissió d’Extraescolars

 6. Hola, la meva filla comença aquest any en el curs de 1er, es nova a la escola i quan van fer la matricula ja havia acabat el curs i no quedava ningú del AMPA voldria saber com puc apuntar a la meva filla a fer extraescolars si no hi ha ningú del AMPA fins a que comenci el curs?

  • Bon dia,
   Ho podem fer tot per correu electrònic. Només cal que miris la informació de la secció d’Extraescolars d’aquest mateix bloc on trobaràs la fitxa d’inscripció per ser socis de l’ampa on també hi ha el número de compte on fer l’ingrés dels 30 euros + 4 per nen en concepte d’assegurança per fer extraescolars.
   També trobaràs la informació de les extraescolars (taula d’extraescolars per cursos i dies) i la seva descripció (de què va, preu…), un cop hagueu triat envieu un correu a correu@frampa.org per saber si hi ha places i si us ho confirmem, ens envieu la fitxa complerta d’inscripció a l’activitat. I ja està!
   Ah! I benvinguts al França!
   Atentament,
   Comissió Extraescolars

 7. Buenos días:
  Solicito me den de baja del servicio de acollida matinal , que venían prestando a mis hijos:
  Denis Cano García (P5B)
  Jan Cano García (P3A)
  ya que por el momento no lo vamos a utilizar, pudiéndolo volviéndolo a solicitar cuando sea necesario.
  Atentamente,
  Lidia García

  • bon dia Lídia,
   Anotat! tot i així, les altres i les baixes millor gestionar-les a través del correu de l’ampa correu @ frampa. org
   Atentament,
   Comissió d’Extraescolars

 8. Hola. Jo no he tingut confirmació si la meva nena ha estat admesa a les extraescolars que la vaig apuntar. Com puc saber si té plaça?

  • Bon dia,
   Si no t’hem trucat és que no hi ha cap problema, tot i així encara estem tancant coses amb algunes empreses. Si vols quedar-te més tranquil·la, envia’ns un correu al correu@frampa.org amb el nom de la teva filla, i et confirmem.
   Fins aviat,
   Comissió d’extraescolars

 9. Hola bona tarda
  voldria saber que he de fer per modificar l’horari de matiners i per donar de baixa a una de les activitats extraescolar de les meves filles.
  moltes gracies

  • Bon dia,
   Per modificar els horaris de matiners, posa’t en contacte amb l’empresa que ho gestiona, que en aquest cas és Recresports. Els hi pots enviar un correu a info@recresport.net
   Pel que fa a les activitats que et vols donar de baixa, envia’ns un correu a correu@frampa.org, per poder comunicar-ho a les empreses.
   Moltes gràcies,
   Comissió d’Extraescolars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *