Crònica de la Xocolatada Solidària

El 20 d’octubre va ser el Dia Internacional de la Mastocitosis i l’AMPA va organitzar una Xocolatada Solidaria a favor de la Asociación Española de Mastocitosis (AEDM). Vam donar a conèixer aquesta malaltia minoritaria, que a Terrassa la pateixen dos nens i a més són alumnes de la nostra escola.

Ens van visitar l’Alcalde de Terrassa, Jordi Pastor i Ballart, i les Regidores de Cultura, Rosa Bolaredas, de Sanitat, Monica Polo, i de Relacions Institucionals, Jennifer Ramírez.  I desde AEDM ens va visitar la vocal de Catalunya, Remei Gomà Fenés, així com altres socis de l’associació. Creu Roja va col•laborar fent tallers de manualitats i pintacares pels nens i nenes que van assistir.

Durant la jornada es van recaudar 456.24€ que es van ingressar al compte que l’AEDM ens va proporcionar.Desde l’AMPA volem agraïr a tots la vostra col•laboració, així com a tots que van formar part de la Comissió perquè l’event es pogués dur a terme.

Moltes gràcies.

Fotos de la Xocolatada
Mosaic amb fotos de la Xocolatada Solidària de l’AMPA Escola França a favor de la Asociación Española de Mastocitosis (AEDM)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.