Parc del Patufet a la placeta Miquel Utgés

Benvinguts al curs 2017-18!

patufetATENCIÓ !!!!

LA INAUGURACIÓ HA ESTAT AJORNADA

Comencem aquest curs dient-vos que el proper dimarts 3 d’octubre, a les 16:45 h l’Ajuntament farà la inauguració del nou parc infantil de la Plaça Miquel Utgés, fruit de les propostes que l’any passat es van recollir al Pla d’Acció Municipal.
Podreu veure que tots els elements del parc giren al voltant del Conte del Patufet, de manera que es pugui reproduir el conte mentre s’hi juga. Tots els elements estan decorats amb il·lustracions de la Pilarín Bayés  que  assistirà a la inauguració i rebrà un homenatge.
Per arrodonir l’acte hi haurà un espectacle infantil. Hi sou tots convidats!!!
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *