Informació piscina i gimnàstica esportiva

Benvolguts pares/mares,
Com sabeu les activitats extraescolars que s’efectuen al QSport començaran la setmana vinent dimarts i dimecres.
Us fem arribar aquest correu per a informar-vos de tot allò que ens van comunicar les responsables de QSport durant la reunió que es va fer la setmana passada a l’escola.
Natació:Els nens/nenes han de portar banyador i casquet de bany (no es banyarà cap nen/nena que no porti alguna d’aquestes peces), també xancletes o peucs pels més petits, tovallola o bernús.
Gimnàstica esportiva: Samarreta o mallot (aquest últim no és imprescindible ara perquè QSport n’oferirà un que sigui igual per a tothom de cara al festival de final de curs), malles o pantaló curt i xancletes (l’activitat la faran sense calçat ni mitjons, les xancletes són per anar del vestuari a la sala de gimnàstica)
Pagament de les dos activitats: Us recordem que tan piscina com gimnàstica, és un pagament únic (142€ i 134€ a partir del segon germà) abans de l’inici d’octubre, que s’ha de fer al número de compte de l’AMPA a Banc Sabadell: ES48 – 0081 – 0450 – 6400 – 0129 – 2840
Per a aquelles famílies que a més a més preciseu del servei d’acompanyament, us recordem que el seu pagament es fa al número de compte de Recresports: ES1700815348010001060315
Recollida de nens/nens a l’escola: Els nens/nenes que marxin amb el servei d’acompanyament seran recollits pels monitors/es a les classes, es quedaran a l’escola per a berenar i després marxaran cap al QSport. A més, es farà una acreditació d’aquests nens/nenes que tindran els monitors, per a poder entrar a la piscina. Es prega que els pares/mares/familiars no interfereixin en la marxa cap al QSport d’aquestst nens/nenes; encara que es faci amb bona voluntat, els nens/nenes es despisten i el trasllat es complica.
Els nens/nenes que marxin sense servei d’acompanyament han de sortir de l’escola a les 16:30, no està permès estar-hi dintre després d’aquesta hora.
Entrada a QSport: S’efectuarà amb una targeta (que tindreu al mes d’octubre) i, amb aquesta, podreu entrar per una porta del carrer Mare de Deu dels Àngels (no per la porta de garatge del pati, sinó la que està al mateix carrer una mica més amunt).
(*) Repetim que la targeta es donarà al mes d’octubre a l’AMPA i tindrà el nom de cada nen/nena de piscina. Aquesta tindrà un dipòsit de 6€ que es tornarà a finals de curs. Fins aleshores, també entrareu per aquesta mateixa porta.
Els monitors que acompanyen als nens/nenes porten una targeta pròpia i, per tant, les targetes d’aquests nens/nenes quedaran en poder dels seus pares/mares per a que puguin entrar a buscar-los al final de l’activitat.
Vestuari: Es troba al primer pis, just davant de l’escala que pujareu des del carrer. Es prega que al vestuari entri només un adult amb cada nen/nena amb la finalitat d’evitar aglomeracions. Si hi ha nenes grans que volen una mica d’intimitat QSport posa a disposició també el vestuari de dones que hi ha al costat.
Els monitors/es de QSport aniran al vestuari a buscar als nens/nenes ja canviats per a començar la classe a les 17:15. Preguem la máxima puntualitat. 
En aquest moment els pares/mares/familiars han de sortir del centre esportiu. No està permès quedar-se al QSport durant l’activitat.
Els monitors d’acompanyament també marxaran.
Recollida de nens/nenes a QSport: Les activitats acaben a les 18:00. En aquest moment els monitors de QSport pujen als nens/nenes als vestuaris i els entreguen als pares/mares que allà es trobin. Ja no hi haurà cap monitor d’acompanyament.
Per això us agrairíem que els últims pares/mares que marxin del vestuari de QSport, i veuen que hi ha un nen/nena que no han vingut a buscar, avisin al QSport baixant-lo a la piscina o a la sala de gimnàstica.
Esperem que amb aquest comunicat puguem ajudar a que les activitats dels nostres fills/filles es desenvolupin amb tranquil·litat.
Gràcies per a la vostra col·laboració.
Per a qualsevol dubte o comentari, si us plau, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.
Salutacions,
Comissió d’extraescolars
imagen-10542424-2

Hi ha un comentari

  1. Als nens i les nenes que vagin amb acompanyament de Recresport els hi faran una acreditació per a que l’equip de monitoratge sàpiga quina és la canalla que ha d’anar acompanyada i quina la que ha de ser recollida pels seus familiars. L’acreditació anirà i vindrà de casa els dies que hagin d’anar al Q-sport per a que se la pengin a l,hora de sortir de la classe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *