Informació menjador SERHS

Bon dia famílies!
Ahir es va reunir la Comissió de menjador del CEM amb les representants de Serhs. Els responsables de l’empresa ja van visitar durant el mes de maig totes les escoles públiques de Terrassa per entrevistar-se amb les direccions i començar a conèixer les necessitats i característiques de cada centre. Ahir ens van fer una presentació del seu projecte, la sensació d’entrada és molt positiva, l’empresa està oberta a escoltar la comissió de menjador de cada centre i de millorar coses tant a nivell qualitatiu del menjar com a nivell  educatiu. Esperem que així sigui! 🙂
A partir del dia 1/09/2016, Serhs tindrà una oficina a Terrassa per atenció al públic. En els propers dies rebreu informació sobre la ubicació d’aquesta oficina, telèfon i horari, així com de preus pel curs 2016-2017, sistema de compra de tickets, sistema de notificació d’absències, etc, etc..
Salutacions,
Comissió de Menjador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.