Informació menjador SERHS

Bon dia famílies!
Ahir es va reunir la Comissió de menjador del CEM amb les representants de Serhs. Els responsables de l’empresa ja van visitar durant el mes de maig totes les escoles públiques de Terrassa per entrevistar-se amb les direccions i començar a conèixer les necessitats i característiques de cada centre. Ahir ens van fer una presentació del seu projecte, la sensació d’entrada és molt positiva, l’empresa està oberta a escoltar la comissió de menjador de cada centre i de millorar coses tant a nivell qualitatiu del menjar com a nivell  educatiu. Esperem que així sigui! 🙂
A partir del dia 1/09/2016, Serhs tindrà una oficina a Terrassa per atenció al públic. En els propers dies rebreu informació sobre la ubicació d’aquesta oficina, telèfon i horari, així com de preus pel curs 2016-2017, sistema de compra de tickets, sistema de notificació d’absències, etc, etc..
Salutacions,
Comissió de Menjador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *