Informació MENJADOR!

Benvolgudes famílies,
La comissió de menjadors escolars de Consell Escolar Municipal es va reunir el passat dilluns 6 de juny. Aquesta va ser la reunió del 3r trimestre del curs en la que Serunion va presentar el seu informe de gestió i memòria d’activitats, i els seus representants es van despedir ja que la gestió per part de Serunion del servei de menjador acaba aquest mes de juny. La oficina de Serunion estarà oberta per consultes sobre temes administratius fins el 15 de juliol (l’horari serà intensiu de 9 a 15h a partir del 1 de juliol).
En breu l’escola us farà arribar la documentació de l’empresa Serhs per tal que pogueu facilitar a la nova empresa les dades dels vostres fills/filles, així com els certificats mèdics requerits en cas d’al.lèrgies i/o intoleràncies, i les dades bancàries.
El proper dilluns 13 de juny es celebrarà una reunió extraordinària de la comissió de menjadors escolars del CEM en la que assistiran els representants de Serhs. Us seguirem informant de les novetats que anem rebent.
Salutacions,
Comissió de menjador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *