Ja s’acosten les inscripcions del Casal d’Estiu 2016

Bon dia famílies,
ja s’acosten les inscripcions del Casal d’Estiu i la comissió us vol recordar algunes coses, ja que som conscients que a alguns/es de vosaltres us preocupa no aconseguir plaça.
Cartell casals 2016 frança
En primer lloc, cal tenir molt en compte que NO es poden fer inscripcions d’infants que no formin part de la família (amistats, cosins/es…) és a dir, només podeu fer inscripcions de germans/es. Cal que ho tingueu molt en compte ja que el Casal d’Estiu ens ho ha remarcat molts cops.
En segon lloc, també sabem que us preocupa l’organització de la cua. Doncs bé, desprès de molt meditar-ho, la Comissió ha valorat que es procedirà a fer una cua a fora l’escola (ja us enganxarem un cartell allà on comenci la cua) i que la cua NO podrà començar a avançar fins les 17.00h, que és quan s’obriran inscripcions a l’escola.
  • Davant això, som conscients que l’escola obre portes a les 16.25h, però les persones que estiguin dins la cua no podran entrar a l’escola fins les 17h.

Què passa si no aconsegueixo plaça?

Quedar-se sense plaça no vol dir que s’hagi perdut la oportunitat de fer Casals d’Estiu. El casal guarda el vostre contacte a la llista d’espera i si hi ha alguna baixa, automàticament la primera persona de la llista d’espera entra a la llista de Casals.
De totes maneres, si definitivament us quedeu sense plaça, no deixeu d’estar atents/es a la resta d’ofertes públiques que hi han a la ciutat: http://casabaumann.at/index.php/lleure/directori-d-entitats-de-lleure

Amb tot això volem procurar evitar mals entesos. Esperem que ho entengueu i que pugueu aconseguir obtenir plaça a la nostra escola.

Ens veiem el dilluns 23 de maig a les 17.00h,
Comissió de Casals d’Estiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *