Activitat amb Associació BiciTerrassa Club

Bon dia famílies!

Des de l’Associació BiciTerrassa Club ens han propostat participar en una petita sortida amb bicicleta per la ciutat. L’activitat es diu BICIFAMILIA, i és una ruta molt fàcil per a tots els públics, on es passarà pels carrers de Terrassa. A més, és una activitat oberta a tothom, gratuïta i sense inscripció prèvia, on es comptarà amb els Guies Ciclistes del BiTer i té una durada aprocimada de 2 hores.
Aquesta sortida tindrà lloc el proper diumenge  22 de maig a les 10h del matí. El lloc de quedada és a la Plaça de la bicicleta, que és la rotonda del passeig Vint-i-dos de Juliol amb el passeig de les Lletres.
Per a més informació, consulteu a la pàgina de l’Associació:
Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *