PRESENTACIÓ DE… Nick de Món Idiomes

image1IN ENGLISH:
Good Afternoon,
My name is Nick P. and I am an English Teacher working at França on behalf of Mon Idiomes. I have been teaching for several years through out the world; England, Hungary, Thailand, India, Mexico and Spain. I opened an English Language Centre in Guadalajara while living in Mexico, where I was the Director. I am a competent and fair teacher and I put all my effort into the success of each student.. My lessons are comfortable, enjoying while maintaining order and structure.
EN CATALÀ:
Bona tarda,
Em dic Nick P. i sóc un dels professor d’anglès de Món Idiomes a l’escola França. Durant molts anys he ensenyat anglès a a diversos països: Anglaterra, Hungria, Tailàndia, India, Mèxic i Espanya. Quan vivia a Mèxic, vaig obrir una acadèmia d’anglès a Guadalajara, de la qual n’era el director. Em considero un professor competent i just, i enfoco tots els meus esforços a aconseguir l’èxit de cada estudiant. Les meves classes són agradables, gaudir mentre es manté l’ordre i l’estructura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *