Vam ser més de 120 a veure el Barça de Handbol

Unes 30 famílies de l’escola vam anar a veure un partit de l’equip del Barça d’Handbol al Palau Blaugrana. En concret, va ser un partit de la Copa d’Europa que va jugar l’equip català contra el MOL-Pick Szeged d’Hongria i que va guanyar per 30 a 25.
Abans del partit, els nens i nenes, la gran majoria jugadors dels equips de handbol del França i els seus germans, van poder fer-se una foto amb els jugadors del Barça.
Aquí teniu la crònica del partit
Aquesta ha estat una iniciativa de les famílies dels tres equips d’handbol de l’escola oberta a tots els socis de l’AMPA. També és un exemple de les activitats que es poden coordinar amb la col·laboració pares i despatx de l’AMPA.
Si voleu baixar-vos la fotografia amb més qualitat, cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.