Presentació de… Guitarra!

Captura de 2016-02-18 17:28:20
Hola, em dic Eric Corral Fontanet i sóc el monitor de Gutiarra dels divendres.  Anteriorment, he fet de professor d’extraescolars de guitarra, a banda de fer de monitor de casals d’estiu, participació al Saló Juguem, classes particulars de guitarra, monitor de teatre musical…
La meva formació específica en el món musical i de monitoratge ha estat en el  Centre d’Estudis Musicals Alicia, Guitarra, Terrassa (2004-2009) i el carnet de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil a l’Escola Mirall de Barcelona (2010).
A més, sóc membre de la Colla Castellera Minyons de Terrassa.
L’activitat extraescolar de guitarra es realitza els divendres de 12:30 a 13:30 a l’aula de música de l’Escola França, en ella, intentem fomentar el gaudi dels infants, tot complementant-ho amb l’aprenentatge de l’instrument. D’acord amb l’edat i el nivell dels alumnes se’ls hi ensenyen cançons amb acords de nivell inicial així com puntejats i melodies de nivell inicial, intentant adaptar les cançons al progrés de cada alumne.
Un dels principals objectius de l’activitat es incentivar l’interès dels alumnes per la música en general, i per l’instrument en particular. També que els alumnes aprenguin els acords bàsics de la guitarra i els ritmes més freqüents per tal de que adquireixin certa autonomia. A més de cançons amb acords també es pretén que els alumnes aprenguin a puntejar melodies.
Finalment, la pràctica de les cançons també té com a objectiu millorar l’oïda musical i la psicomotricitat fina, habilitats necessàries per tocar qualsevol instrument.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *