Presentació de… EL MAG ALEX!

Benvolgudes famílies,


El meu nom és Àlex Ferrer, sóc l’encarregat de portar la màgia a la vostra escola en forma d’extraescolar.
És una activitat molt especial perquè no només aprenem ” trucs ” de màgia sinó que ens ho passem molt bé. El que intentem és no només fer el joc de màgia sinó tot el procés: la creació, la construcció, la pràctica i la posada en escena.

Per mi és molt important fer aquestes classes perquè vaig començar a endinsar-me dins d’aquest fantàstic món als 5 anys, però mai vaig tenir un professor que m’ajudés a entendre els jocs de mans o ensenyar-me noves tècniques.

La màgia és un dels arts més complerts: utilitza la música, la dansa, la poesia per la posada en escena; la psicologia per enganyar-nos i el més important: el teatre ! Ja que un mag és un actor fent el paper de mag. Així que amb la màgia aprenem molt més que uns simples jocs de màgia i als nostres petits els hi encanta, i no ens enganyem a nosaltres encara ens agrada més !

La màgia m’ha permès viure moments sorprenents per tot el món. És la meva feina i la meva passió, però no em queden paraules per expressar-me més que fent-vos un joc de màgia, així que esteu tots convidats.

1613998_806418699415754_4479308865354137619_o-1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.