Anem a veure el Handbol del Barça???

Bon dia!
El proper diumenge 21 de febrer el Handbol del Barça juga a la tarda contra el Pick Szeged, partit de la Copa d’Europa, al Palau Blaugrana.
Quan costa?
Els nens menors de 14 anys no paguen i els majors de 14 anys NO socis, el 50% de l’entrada, 7’5 euros.
Recordeu que els majors de 14 anys que sigueu socis/es del Club, per tenir l’entrada gratuïta, heu de donar el número de soci i les claus!
Com hi anem?
Anirem amb cotxes particulars, però si algú no en té: cap problema! Que ho digui, segur que trobem places en altres vehicles!
Quin és l’horari?
Com que els nens es podran fer una foto amb els jugadors del Barça mentre estan fent l’escalfament, hem de ser una hora i mitja abans del partit.
Sortirem de l’escola a les 14’45, farem la foto a les 15’30 i el partit comença a les 17 hores. Tornarem a casa a les 19 hores.
 
Menjar i beguda
Es pot portar berenar al Palau, però, per motius de seguretat, no es poden entrar ampolles ni brics, s’han de comparar allà.
Us animeu?
Si sou socis de l’Ampa podeu apuntar-vos a l’excursió.
Passeu pel despatx de l’AMPA a pagar les entrades dels adults (7’5 euros) que vindreu i a dir quants nens menors de 14 anys els acompanyaran.
Si sou socis del Barça, deixeu dit el vostre nom i el número de soci.
Aquesta informació és necessària per donar-la el Club i que ens treguin les entrades per recollir-les moments abans del partit.
Teniu temps per passar pel despatx de l’AMPA fins el divendres 29 de gener!
Animeu-vos! És molt emocionant!
Atentament,
Comissió d’Extraescolars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *