ATENCIÓ HORARIS

Bona dia famílies!
Us informem dels horaris d’extraescolars de la setmana que ve.
Dilluns 21, serà un dia qualsevol, PERÒ Dimarts 22 NOMÉS hi haurà extraescolars, coincidint amb l’horari de l’escola, pel migdia. A la tarda, per tant, NO es realitzaran activitats, ja que l’Escola romandrà tancada.
No obstant, com ja hem informat a l’extraescolar del Qsport, aquesta que farà activitat a les instal·lacions del gimnàs, però NO tindrà monitoratge d’acompanyament i, per tant, els pares i mares, haureu de portar als vostres fills/es a la piscina. 
Per qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu (correu@frampa.org).
Atentament,
Comissió d’Extraescolars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *