[EXTRAESCOLARS] Presentació de…

 

Kate photoENGLISH

Hi, my name is Kate and I have a degree in Translation and Interpretation from UAB. My main characteristics are my eagerness to learn (I am in constant formation) and have a positive spirit. I am a person who is very creative and outgoing, I love sharing my knowledge with others.

I am very keen on skiing, during winter I often visit mountains whenever I can. In addition, during my free time I love crocheting, knitting and other kind of handicrafts.

My English lessons are comfortable and enjoyable. The acquisition of vocabulary and structures taught through games, songs, tales and many other dynamic activities, which catch the attention of all the students, allowing them to have fun while they are learning.

CATALÀ

Hola!

Em dic Kate i sóc graduada en Traducció i Interpretació a la UAB. Em caracteritzen les ganes d’aprendre (ja que estic en formació constantment) i l’esperit positiu. Sóc una persona creativa i extravertida a la qual li encanta compartir els seus coneixements amb els demés.

Sóc una gran aficionada de l’esquí, a l’hivern intento escapar-me a la muntanya sempre que puc. No obstant això, a les meves estones lliures m’encanta fer ganxet i fer mitja, a part d’altres tipus de manualitats.

Les classes d’anglès les enfoco des d’un punt lúdic: l’adquisició de vocabulari i estructures a través de jocs, cançons, contes i activitats dinàmiques que capten l’atenció dels més petits fent que aprenguin tot passant-s’ho d’allò més bé.

FullSizeRender

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.