[EXTRAESCOLARS] Presentació de…

ENGLISH VERSIONBERTA h. PIC
Hello parents!
My name is Berta, I am a Catalan and English philologist, I studied at the autonomus university of Barcelona and Queen Mary University of London. I work as an English teacher at Món Idiomes and a Catalan language proofreader for a local newspaper. Although this is my second year teaching English at França, I’ve been teaching English for 8 years at Món Idiomes.
Being with children is one of the best things about  my job, I always learn new things from them and havea good time. I plan my classes to be entertaining, inspirational, active and productive, and when I see a smile on my student’s faces, I know I’ve succeeded.
In my free time, I like hiking, running, reading, listening to music and, in the winter, I go nordic skiing. I’m a very active person and I always try to learn new things. Anything that is food for my soul, my mind and my body is welcomed as an opportunity to grow and become a better teacher, a better friend and a better woman.
CATALAN VERSION 
Benvolgudes famílies, 
Em dic Berta i sóc filòloga anglesa i catalana, vaig estudiar a la UAB i a la Queen Mary University of London. Treballo de professora d’anglès i també sóc correctora de català a un diari. Aquest és el meu segon any a l’escola França, però ja fa 8 anys que ensenyo anglès a Món Idiomes. 
Estar amb nens és una de les millors coses de la meva feina, sempre m’ensenyen coses noves i ens ho passem bé. Planifico les classes amb l’objectiu que siguin divertides, inspiradores, actives i profitoses, quan veig els meus estudiants riure, sé que me n’he sortit.
El meu temps lliure el dedico a anar a la muntanya, a córrer, llegir, escoltar música, i a l’hivern, practico esquí de fons. Sóc una persona molt activa i sempre intento aprendre coses noves, qualsevol cosa que sigui aliment per al meu esperit, ment i cos, serà benvinguda com a una oportunitat per a créixer i ser més bona professora, amiga i dona. 
IMG_5563

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *