Vols aconseguir que els teus fills siguin feliços?

Benvolgudes famílies,
Ara que està a punt d’acabar-se el curs i estarem més estones amb els nostres fills, és el moment d’aprendre consciència de com les nostres actituds, accions i paraules determinen el futur dels nostres fills de 0 a 6 anys.
Si de manera constant diem al nostre fill que és tonto, patós, brut… el què estem fent és instaurar creences limitadores en els infants que poden fer que, quan sigui gran, no arribi a ser feliç.
En canvi, si el què instaurem en ells són creences potenciadores els ajudarem a aconseguir tot allò que es proposin, per tant, a ser feliços. AIxí doncs, t’agradaria saber com ensenyar al teu fill a tenir èxit, a ser feliç? Vols que els teus fills siguin feliços a la vida? Saps quant depèn de tu AVUI la felicitat del teu fill DEMÀ?
Vine a la xerrada / taller de la Susana Jiménez, mare de 5 fills i coach, el proper dijous 21 de maig a l’aula de música de 16’45 a 18’00. Hi haurà servei de canguaratge.
Per poder facilitar l’organització del taller, cal inscripció prèvia a secretaria de l’ampa o bé via correu electrònic correu @ frampa.org tot indicant el vostre nom i edat dels vostres fills.
Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *