Hello, I am Laura!

Laura CI am Laura C. I have a degree in English Language and Literature and a Masters of Education in Secondary and Post-graduate education with a specialization in English. With five years of teaching experience (five of which as an English teacher at MónIdiomes), for me teaching is vocational.
I have just returned from UK where I worked for two years. The first year I worked as a supply teacher in Primary and Secondary Education and the second year I worked as a co-teacher at a Nursery school (the P4 equivalent in Spain).
Furthermore, 30% of the pupils at the school were special needs children, which gave me the opportunity to learn a lot. In addition, I worked for two years at a language school, teaching Spanish to adults. I always try to improve and I do courses to refresh my knowledge and learn new skills. Moreover, I have experience as a Tour Director, I have written two exercise books for practicing Spanish in the UK and, within three years of experience, I am also a certified summer camp counsellor.
In recent years I have done several courses such as, workshops on teaching methodologies, phonics for children, literacy or working with SEN. In addition, I have an official certificate for teaching Spanish as a Second Language.
My hobbies include travelling, the arts in general, handcrafts and I also love reading.
I love working with children and having the opportunity to teach them English and help them to get more acquainted with a culture that I have a great appreciation for.
Sóc la Laura C. Sóc Llicenciada en Filologia Anglesa per la UAB i tinc el Màster de Professorat en educació secundària, especialitat en anglès. L’ensenyament és la meva vocació; m’avalen set anys d’experiència en l’àmbit docent, cinc d’ells com a professora d’anglès a Món Idiomes.
Acabo de tornar del Regne Unit on he treballat els darrers dos anys, un dels quals com a professora suplent de primària i secundària i l’altre, l’ any passat, com a segona responsable d’aula en un curs de P4 a Londres. L’escola comptava amb un trenta per cent d’alumnat amb necessitats especials, la qual cosa em va donar l’oportunitat d’aprendre molt en aquest àmbit. A més, vaig complementar el meu horari laboral, durant aquests dos anys, treballant com a professora d’espanyol per a adults en una acadèmia de llengües.
Sempre he aprofitat, tant aquí com al Regne Unit, per fer cursos de formació contínua en metodologia, educació especial i lectura en l’àmbit infantil i primària. Tinc el títol oficial d’espanyol com a llengua estrangera i el títol de monitora de lleure, a més de tres anys d’experiència en aquest camp . He treballat també com a Tour Director i he escrit dos llibres digitals per aprendre espanyol al Regne Unit.
Les meves aficions són, entre d’altres, viatjar, llegir, les manualitats i l’art en general.
Estic contenta de poder treballar en el que m’agrada i apropar i ensenyar als meus alumnes la cultura anglesa que tant estimo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *