Hola! Sóc l’ Albert de Dansa Creativa

Hola! Sóc l’Albert,
Sóc el monitor de les classes extraescolars de dansa creativa de l’escola França.
Dansa Creativa
Fa 6 anys que em dedico a donar classes de dansa a diverses escoles i escoles de dansa d’Alella, Sant Cugat i La Garriga.
La meva formació està centrada en la dansa contemporània, he fet les formacions professionals de ballarins de les escoles Varium i Maxime d’Harroche, ambdues de Barcelona. I actualment estic estudiant el grau de Coreografia de l’Institut del Teatre de Barcelona. A part de dansa contemporània, també tinc coneixements de hiphop, jazz, dansa clàssica, balls de saló i dansa tradicional catalana (actualment ballo al Cos de Dansa de l’Esbart Sant Cugat).
A classe, el que farem tota l’estona és ballar. Descobrirem les possibilitats de moure el nostre cos, i buscarem la manera d’expressar emocions a través d’aquesta eina que ens acompanyarà tota la vida. Farem servir la música per ajudar-nos a experimentar sensacions diferents.
Saltarem, farem voltes i, per sobre de tot, gaudirem del moviment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *