El món dels sons amb la Núria

 
núria lozano, el món dels sons, vesc, ampa escola frança
Hola! Sóc la Núria Lozano i els dilluns faig el taller El món de sons.
Sóc mestra de música i acordionista. Fa molts anys que combino l’ensenyament i els escenaris.
He treballat com a professora d’acordió diatònic a diferents Aules de Música Tradicional de la Generalitat, a l’escola Tudell de Sant Cugat, a l’Aula de Sons de Reus i a l’Escola Municipal de l’Arboç entre d’altres. També he sigut mestra de primària en diferents escoles públiques catalanes.
Com a música he estat en diferents projectes, relacionats amb la música tradicional i la música per a infants: La Carrau, Les Violines, La Txaranga Revoltosa, Fem sonar les musiquetes, amb qui els últims anys hem fet la cantata Ràdio All i Oli, i col·laboro habitualment en alguns espectacles del Roger Canals i del Rah-mon Roma.
En el taller El món de sons cantarem, ballarem, picarem ritmes, tocarem instruments i sobretot ens divertirem i aprendrem a gaudir de la música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.