Xerrada per mares i pares

Les properes xerrades per mares i pares que es faran a la Biblioteca Central de Terrassa són:
 
 SIGUEM POSITIUS, TOTHOM EN SORTIREM GUANYANT!
a càrrec de Luci Morera, Tècnica en Mediació, Ciutadania i Drets Civils
3 d’abril de 18.30 a 20.30 hores
 
A la vida diària, amb la parella, els fills/es, els companys/es de feina… ens trobem diferents situacions on hem de prendre una actitud per “tirar endavant”. Conèixer aquestes actituds i valorar les conseqüències que comporten ens pot ajudar a tenir unes relacions més positives. Si hi afegim el coneixement de diferents “trucs” que permetin una mirada positiva, ens facilitarà encara més la tasca educativa i la convivència.
 
L’AUTOESTIMA, UN DELS PILARS DE L’EDUCACIÓ EMOCIONAL
a càrrec de Júlia Prunés, infermera i doula
9 d’abril de 18.30 a 20.30 hores
 
L’autoestima és la base dels vincles emocionals. La percepció d’un mateix és fonamental a l’hora de desenvolupar el propi potencial, d’engegar projectes i/o de proposar-se fites. La relació amb un mateix determina la relació amb els altres i l’actitud respecte la vida.
L’autoestima comença a construir-se al néixer, principalment en l’àmbit familiar, i després es reforça gràcies a les relacions socials, molt especialment a l’escola, on l’aprenentatge ens brinda l’oportunitat de conèixer i desenvolupar les nostres aptituds.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *