Jornada lúdico-reivindicativa en defensa de l’ensenyament

  • Quan? El diumenge, 16 de març del 2014
  • On? Al Parc Vallparadís de Terrassa

Organitzada per la comunitat educativa de Terrassa, la jornada comptarà amb docents, alumnes, sindicats de professors, sindicats d’estudiants, Ampas (Ampas en Moviment), escoles bressols, primària, secundària, entitats de lleure, entitats no lucratives, moviments de renovació pedagògica i altres associacions i persones implicades en l’educació.
Imatge
L’acte tindrà una vessant lúdica, amb la presència de grups d’animació (colles de diables, timbalers, gegants…), tallers pels més petits i actuacions musicals, i una vessant reivindicativa, amb zona de debat, lectura de manifest i punt d’informació de retallades i LOMCE, que serà el punt de partida per futures actuacions reivindicatives.
Us animem a assistir a aquesta jornada amb la samarreta groga i reivindicar entre tots una educació de qualitat!
D’altra banda, la nostra AMPA vol participar en un taller pels més petits i necessitem voluntaris perquè s’hi estiguin únicament mitja hora. Si voleu ajudar a tirar endavant l’activitat poseu-vos en contacte amb l’AMPA (correu@frampa.org).

Comissió per la Qualitat Educativa Ampa Escola França

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.