Xerrades per pares i mares

Les properes xerrades dirigides a pares i mares de la Xarxa d’Entitats Terrassa Educa són les següents:

“EDUCAR NO ÉS FÀCIL. CONÈIXER EL CONFLICTE FILIOPARENTAL”

6 de febrer de 18.30 a 20.30h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central.

Davant l’augment de casos relacionats amb el conflicte de fills cap els pares i des d’una perspectiva psicosocial, volem conscienciar a les famílies de la importància que té la prevenció en aquesta tipologia de conflicte. Donarem a conèixer la nova  tipologia de violència filioparental, que ens preocupa perquè és una realitat, per tal de poder detectar-la abans de què es cronifiqui.
“COM AFAVORIR L’ÈXIT ESCOLAR DES DE CASA”
12 de febrer de 18.30 a 20.30h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central (Passeig de les Lletres, 1). 
El que passa a l’escola, està molt relacionat amb el que es viu a casa. Parlarem de com organitzar certs aspectes del dia a dia a casa de manera que puguin donar el millor d’ells en els estudis. També veurem quins són els canvis clau en “la forma de pensar” dels adolescents i que tenen una influència cabdal en els estudis. Finalment concretarem els aspectes més pràctics i detallats de l’ajuda que mares i pares els podem aportar.
Podeu consultar el cartell de les xerrades a través del següent enllaç:
http://www2.terrassa.cat/educacio/anuncis/Xerrada_6-12_Febrer_2014_activitats_PiM.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.