Jornada de Judo

El passat dissabte 18 de gener alguns alumnes del França van participar a la Jornada de Judo al Pavelló Municipal de Can Jofresa, on van aprendre jugades i exercicis adaptats a la seva edat i relacionats amb aquesta disciplina esportiva.

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Les JIE’s són les Jornades d’Iniciació Esportiva dirigides als cursos d’infantil P3, P4 i P5 que organitza el Consell Esportiu de Terrassa. Tenen l’objectiu d’iniciar els nens en la pràctica d’esports que no acostumen a fer a l’escola. A més, els permet conèixer i relacionar-se amb participants d’altres escoles de la ciutat.

Les dates de les properes JIE’s són les següents:

  • 2 de febrer: Jornada de Minitennis.
  • 15 de març: Jornada de Psicomotricitat
  • 10 de maig: Jornada de cerca dels planetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *