Fent fàcil la tornada a la rutina

Divendres, 10 de gener del 2014

S’acaben les festes i comencen de nou les activitats extraescolars. A l’aula de música, les petites ballarines del França comencen la sessió explicant els seus regals de Nadal. Avui estan especialment exaltades!

– Els reis m’han portat una tablet de la Kitty!

– A mi un pintaungles i un pintallavis!

– A mi un vestit de la Rapunzel!

Que generosos aquests reis!!!

Després d’uns minuts de safareig, que també aprofiten per berenar i carregar piles, escolten la cançó de Violetta i mentre la canten de memòria juguen al joc de les estàtues i fan uns quants estiraments.

Amb tot això, ja estan a punt per començar a moure el “body”!

Durant el primer trimestre van fer cinc balls que recorden a la perfecció! La Carla, la Magalí i la Paula els tenen molt interioritzats i es mouen gairebé sense pensar.

Assagen sense música i verbalitzen cada moviment: “piquem de mans, volta, braços amunt, braços avall…”, fins que sona Get it now! Es col·loquen en dues fileres i tornen a començar la coreografia. La Carola balla amb un somriure d’orella a orella. La música treu el millor d’elles.

Després de tant moure l’esquelet arriba el moment de relaxació. Seuen en filera i es fan massatges i pessigolles les unes a les altres mentre la música les acompanya de fons.

Image

Image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *