La Comissió de Menjador informa

Benvolgudes famílies,

La Comissió de Menjador continua fent seguiments per estar al cas del que mengen els nostres nens i nenes, sobretot en quant a qualitat i quantitat. Fa un temps que, des d’aquesta comissió, insistim a Serunion per tenir informació més detallada sobre els ingredients de cada plat i el seu valor nutricional. Serunion hi està treballant i més endavant podrem disposar d’aquesta informació.

D’altra banda, en breu rebreu un nota on se us informarà de com podreu consultar els rebuts mensuals on-line per tenir clar quants menús se us cobren per fill/filla i si hi ha descomptes aquell mes per absències.

Finalment, comentar-vos que al llarg d’aquest curs els nens i nenes treballaran en el projecte de l'”hort urbà” que els permetrà conèixer les fruites i verdures de cada temporada, algunes de les quals podran plantar i cuidar ells mateixos. El projecte pretén també fomentar l’alimentació saludable i l’esport.

Gràcies i fins aviat!

Comissió de Menjador

Imatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *