Fem de mags!

Dijous, 10 d’octubre de 2013

La setmana passada, els virtuosos artistes de l’Escola França van fer un truc de màgia. Van retallar una cartolina en forma de moneda gegant i la van decorar per les dues cares. Per protegir-la, van inventar una funda, també de cartolina, i avui han acabat d’adornar-la amb gomets de tots colors. I aquí comença la màgia…

Imatge

 

– L’he provat i funciona! – ens explica entusiasmat en David a Crea.

– Màgia potàgia! – crida la Noa.

El Joël Alain ens fa el truc: mostra la cara en color de la moneda, la torna a introduir a la funda i, mentre pronuncia lentament “Abracadabra!”, torna a treure la moneda. Però per sorpresa de tots, aquesta vegada la moneda ja no té color. És blanca i negre! En David té raó. El truc de màgia funciona.

Imatge

 

La Mireia explica la pròxima manualitat. Els petits mags faran figures de colors amb goma eva i hi lligaran un cordill a la part superior per poder decorar les seves habitacions.

Estan fets uns manetes!!!

Imatge

 

Imatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *