I una mica d’esport per acabar bé el dia!

Dimarts, 7 d’octubre de 2013

Són les 16:30h i els petits de l’Escola França deixen enrere un llarg dia de lletres, números, música i manualitats.

La Sara i l’Esther encenen alguns dels focus del gimnàs. Fa calor i obren les portes del recinte per ventilar. Els més petits comencen una intensa sessió de Psicomotricitat i Iniciació a l’esport plegats.

Arrenquen jugant al Joc de l’Aranya.

– Aranya! – crida la Sara.

– Peluda!!! – responen tots a l’unisó, i es disposen a creuar una línia imaginària que defensa un d’ells encarnant la temible aranya. Sempre amb un peu dins la suposada línia, intenta atrapar a la resta, que corren veloçment perquè no volen caure en les entranyes de l’animal. Són uns minuts intensos on, finalment, l’aranya aconsegueix capturar les seves presses. Bé, a totes excepte a la més ràpida, l’Adrián, que guanya la partida.

Acte seguit, la Sara proposa el Pica Paret i els nenes aproven el joc entusiasmats. Carreres a fons, canvis de ritme i parades sobtades. Quan “el-que-pica-la-paret” es dóna la volta ningú es pot moure.

Després d’aquest petit escalfament, les monitores organitzen un circuit a base de cons que s’hauran d’esquivar fent ziga-zaga tot votant una pilota.

– L’Érika i l’Eidur tenen un domini… – comenta l’Esther sorpresa. Els més petits tenen més problemes, però amb ajuda de seguida dominen el tema.

IMG_3583

IMG_3596

I a continuació… MUSIC ON! Sona La rodanxa. Els cons dibuixen una gran circumferència i tots hi ballen al voltant. Quan la música para, lluiten per aconseguir apoderar-se d’un con. A l’Adrià no li agrada perdre; ho lluita, ho sua i, eufòric, es proclama campió! En Dídac batalla fins el final i aconsegueix un molt merescut segon lloc.

La música segueix sonant i tots ballen al ritme del Gangnam Style. Quan la cançó s’atura han d’inventar-se una estàtua. No poden moure’s ni un pèl! Creatius, dibuixen figures amb el propi cos. I quan la música torna a sonar ballen cofois pensant en la pròxima estàtua que ens descobriran.

Per acabar, els petits esportistes fan jocs d’equilibris i aprofiten els últims moments per relaxar-se amb música d’ocellets de fons. El temps, traïdor, ha passat sense avisar. Ara una dutxa relaxant, un bon sopar i a carregar piles per demà!

Imatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *