Algun voluntari?

Benvolguts pares i mares,

Com ja sabeu, en els darrers cursos l’oferta d’extraescolars ha augmentat considerablement a la nostra escola, un fet que des de la junta de l’AMPA ens fa feliços perquè és senyal a que es respon a la necessitat i als interessos de les famílies.

Però aquest volum d’activitats també afavoreix que en el moment de realitzar-se surtin més contratemps que s’han de solucionar al moment (monitors que no arriben, falta de material, accés a sales, alguna ferida…) que moltes vegades ha de resoldre la direcció de l’escola o algun professor, si és que encara són a l’escola, quan ja no és la seva responsabilitat.

Per aquest motiu, per poder solucionar aquests petits problemes, és necessari disposar d’una persona responsable al despatx de l’AMPA mentre s’estan fent les extraescolars.

Per això demanem si hi ha algun pare o mare que pugui assumir aquesta feina de manera voluntària fins que se celebri la reunió de socis de l’AMPA a finals d’aquest mes on es decidirà com es resolt aquesta necessitat: a través de voluntaris o pagant a una persona.

L’horari seria dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 12.25 a 13.35 i dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 16.25 a 18.00 hores.

Les responsabilitats d’aquesta persona serien:

–          obrir les aules per fer les extraescolars

–          avisar a les empreses en cas de que no arribin els monitors

–          estar-se amb el grup dels nens fins que arribi el monitor.

–          Tancar les aules on s’han fet les extraescolars i revisar que s’han deixat els espais recollits.

–          Fer tasques d’administració del despatx de l’AMPA: respondre els correus electrònics, portar les inscripcions i llistes d’espera de les extraescolars, fer cartells d’avisos a les famílies de reunions i penjar-los a la cartellera, donar informació als socis….

Si hi ha algú que ho pogués fer, encara que fos només algun dia, que es posi en contacte amb la junta a correu@frampa.org.

Moltes gràcies!

Atentament,

Junta AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.