Llibres de Text 2013 2014

Benvolgudes famílies,
Un altre curs ha passat i des de l’Ampa esperem que hagi estat profitós per la comunitat educativa del França. El proper curs intentarem trobar les forces per a continuar desenvolupant totes les tasques que les famílies d’aquesta escola necessitem.
No desistim en el treball de crear cada curs noves idees i actuacions en benefici dels nostres fills. Però us demanen que ens feu costat en aquest camí: prendre part a les comissions ( no és molta feina ), assistir a les juntes on podreu votar tot allò que es proposi i estareu sempre informats…
Només així podrem mantenir el nivell de les activitats que es fan.
logo carrefourTambé us informen que l’Ampa ha arribat a un acord amb el Centre Comercial Carrefour, pel que fa a la venda de llibres. Totes les famílies de l’escola França que decideixin fer la compra dels llibres de text en aquests establiments tindran condicions avantatjoses, no només a nivell de preu, si no també en forma de pagament i disponibilitat d’ús. Us animem a que considereu aquesta opció.
Penseu que part del material que es fa servir a algunes de les festes que organitza l’Ampa, com la Festa de Fi de curs, Jornada Esportiva i la Festa de Nadal, estan patrocinades per Carrefour, però sempre depèn del tant per cent que ens donen de les vendes dels llibres.
Així que només ens resta desitjar-vos un bon estiu a tots, i esperem retrobar-nos el proper curs amb les piles recarregades.
La junta de l’AMPA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *