Llibres de Text 2013 2014

Benvolgudes famílies,

Un altre curs ha passat i des de l’Ampa esperem que hagi estat profitós per la comunitat educativa del França. El proper curs intentarem trobar les forces per a continuar desenvolupant totes les tasques que les famílies d’aquesta escola necessitem.

No desistim en el treball de crear cada curs noves idees i actuacions en benefici dels nostres fills. Però us demanen que ens feu costat en aquest camí: prendre part a les comissions ( no és molta feina ), assistir a les juntes on podreu votar tot allò que es proposi i estareu sempre informats…

Només així podrem mantenir el nivell de les activitats que es fan.

logo carrefourTambé us informen que l’Ampa ha arribat a un acord amb el Centre Comercial Carrefour, pel que fa a la venda de llibres. Totes les famílies de l’escola França que decideixin fer la compra dels llibres de text en aquests establiments tindran condicions avantatjoses, no només a nivell de preu, si no també en forma de pagament i disponibilitat d’ús. Us animem a que considereu aquesta opció.

Penseu que part del material que es fa servir a algunes de les festes que organitza l’Ampa, com la Festa de Fi de curs, Jornada Esportiva i la Festa de Nadal, estan patrocinades per Carrefour, però sempre depèn del tant per cent que ens donen de les vendes dels llibres.

Així que només ens resta desitjar-vos un bon estiu a tots, i esperem retrobar-nos el proper curs amb les piles recarregades.

La junta de l’AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.