Comunicat de la Junta

Benvolgudes famílies,

El dissabte 15 de juny durant la Festa de Fi de Curs que es vam celebrar al pati de l’escola hi va haver un accident, que per sort, només van resultar ferits amb contusions alguns nens de l’escola.

Ens complau poder-vos informar que l’empresa, a qui es va llogar els inflables i el servei de monitoratge de vigilància d’aquestes instal·lacions, ha respòs favorablement a les reclamacions de responsabilitat que hem presentat des de la junta de l’AMPA.

El seu responsable reconeix que no van complir amb allò acordat en el moment de la contractació: vigilar els inflables, i que els monitors que van assistir a la festa etiguessin qualificats per fer aquesta feina.

Amb aquesta desagradable experiència, des de la Junta de l’AMPA, demanem a tots els socis que ens ajudin a replantejar la manera de celebrar aquesta festa de fi de curs, una ocasió per poder acomiadar l’any lectiu amb família. Per aquest motiu, serà un punt a tractar en les properes reunions de socis de l’AMPA.

 Bon estiu!

Atentament,

La Junta.

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *