Per l’ensenyament públic de qualitat

logo sos ensenyament públic de qualitatS’ha creat una nova comissió a l’AMPA: Per l’educació pública que té com objectiu informar als pares de les novetats sobre les retallades, noves lleis sobre educació, convocatòries de manifestacions…
Aquesta comissió la coordina la Txell Pocino, mare d’en Guim de P3A papallones. Tots els pares i mares que vulgueu / podeu donar un cop de mà en buscar informació, fer cartells, participar en reunions amb altres AMPA… la Txell estarà molt agraïda! Bé, de fet ho estarem tots els socis…

De fet, aquest DIMARTS 4 DE JUNY  ja hi ha la primera reunió d’AMPAs en Moviment Terrassa, amb la intenció de veure’ns i parlar sobre com volem que sigui el moviment, qui vol unir-se activament per la seva organització i altres cosetes.
Pensem que ara és el moment que les AMPAs estiguin unides, per tal de lluitar plegats per les retallades i altres injustícies que s’estan fent en el món de l’educació.
La trobada és un bon moment per definir accions conjuntes, si es considera oportú realitzar-ne. A més, des de la xarxa de docents, estan interessats en organitzar-se amb les AMPA per tal de portar a terme accions conjuntes…tota la comunitat educativa unida!
Us esperem….
DIMARTS DIA 4 de JUNY A LES 17H
A L’ESCOLA ROSER CAPDEVILA
c/ de Las Palmas, 17 (al Barri de Torre-Sana, nord-est de Terrassa)
Podeu fer difusió d’aquesta reunió a qualsevol AMPA, escola, o associació que lluiti per l’educació pública.
Si algú de vosaltres hi pot anar, si us plau, ens ho dieu!
Atentament,

Comissió Per l’educació Pública

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *