Dissabte 1 de juny Fi de curs Consell Esportiu

Com cada any, el Consell Esportiu organitza la jornada esportiva de cloenda dels jocs escolars i l’entrega de premis dels participants.
Qui pot participar?
Tots els nens que hagin fet una extraescolar esportiva o JIES durant el curs.
Obsequi
Tan si es pot assistir com si no, el participant tindrà el seu obsequi que se li entregarà o a la jornada o bé li entregarà el monitor el proper dia d’entrenament.
Dissabte 1 de juny
La jornada està prevista pel dia 1 de juny. Convocats a les 9:30 a la zona esportiva de Can Jofresa. L’activitat començarà a les 10 hores i acabarà cap a les 13:00 hores.
Donat que la jornada durarà fins al migdia, ens recomanen que els participants portin aigua, esmorzar, crema solar, gorra i roba esportiva.
Hi haurà activitats d’esports, de ball, d’infables.. on tots passaran per totes les estacions.
Voleu venir?
Per a poder participar a aquesta jornada l’empresa que ens porta les activitats esportives extraescolars, Recresport, ha de saber qui assistirà i qui no.
Per apuntar-vos, envieu un correu a carles @ recresport. net (sense espais) amb el nom del participant, curs i esport en el que ha participat aquest curs.  (ex: Carles Castelló, del curs “tal” i ha fet “tal” esport/-s. )  Un cop tinguin més  més informació us la faran arribar.
Últim dia per apuntar-se dimecres dia 22 fins les 18:00 hores. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *