RESUM REUNIÓ SERVEI MENJADOR

El passat dijous 7 de febrer del 2013 la Comissió de Menjador va convocar una reunió informativa sobre el servei de Menjador a l’Escola França oberta a tots els pares.
A l’inici de la trobada, es va presentar l’actual Comissió de Menjador formada per Elena Cardona, Ivan Saura, Eva Roche i Ester Xapelli.
La Rosa (coordinadora, Serunion) i alguns membres de la comissió van respondre a les qüestions que van anar sorgint, entre d’altres resumim ara les més importants:
-Es pregunta si pot haver comunicació directa amb la coordinadora. Es contesta que sí: la coordinadora pot fer petites reunions amb els pares que així ho sol·licitin. Això si, els pares han d’avisar amb temps amb una nota a la bustia del menjador.
-Es va parlar del procediment per notificar absentismes (és el mateix que està explicat al blog de l’AMPA. http://frampa.wordpress.com/menjador/). La part que retorna Serunión en cas d’absentisme correspon al menjar, no s’abona la part corresponent a l’assegurança (Serunión té una assegurança que cobreix qualsevol accident durant les hores de menjador),  monitoratge ni cuina. Per això, l’import retornat és inferior al abonat.
-S’explica que els menús son planificats mensualment per l’empresa Serunión i revisats sempre pel dietista de l’Ajuntament de Terrassa que hi fa modificacions quan ho creu necessari. Un dia per setmana hi ha d’haver verdura, pasta, llegum, arròs i sopa, amanida (verdura crua) cada dia i postre làctic un cop per setmana.
-El gramatge (quantitat per nen segons edat) es revisat cada matí per la cuinera de l’escola per garantir que es compleix.
-Hi ha dos torns de menjador: P3-2n comencen a les 12:30h i 3er-6è comencen a les 13:30h. Els grups de P3 dormen entre 1h i 1’5h després del dinar. La resta de grups fan activitats dirigides i joc lliure sempre sota la supervisió de les monitores/monitors. Enguany el Ramón Rodamón es el personatge d’aquestes activitats basades en els països del món.
-L’estona de menjador és el moment d’alimentar-se, de descans i d’esbarjo però també d’aprendre les normes d’educació a la taula. D’altra banda, un dels objectius de la coordinadora i les monitores és garantir que tots els nens mengin de tot. Si hi ha algun dia que alguna cosa no els agrada, o qualsevol altre motiu, elles coneixen cada nen/nena i parlen i negocien amb ells per aconseguir que ho tastin i que es mengi de tot.
-S’explica que la Comissió de Menjador fa un parell de “seguiments” mensuals. Sense avisar a ningú, un membre de la comissió es presenta al menjador, on revisa la qualitat, quantitat, presentació del menjar, l’ordre i la neteja, la relació dels nens/nenes amb les monitores/monitors, etc.
A partir d’ara, cada final de mes trobareu penjat al blog de l’AMPA un petit comentari sobre qüestions que pensem que poden ser del vostre interès.
Per qualsevol dubte/consulta podeu dirigir-vos a correu@frampa.org
La Comissió de Menjador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *