Comencem a assejar!

Bon dia i bon any!
Aquest diumenge dia 13/01/2013 a les 10 h a l’escola farem el primer assaig del ball de la comparsa de carnestoltes
Esteu tots convidats! No cal portar res, tan sols amb la presencia i ganes de passar una bona estona ja n’hi ha prou.
Pel què fa el material per la disfressa, el mateix diumenge aprofitarem per donar la informació.
Aquest divendres és el darrer dia de pagament per formar part d’aquesta gran festa. Així que les famílies sòcies de l’AMPA que vulguin participar a la rua del proper diumenge 10 de febrer del 2013 només cal que ho facin saber a través d’un correu electrònic a carnestoltes@frampa.org o bé una nota a la bústia de l’AMPA amb les següents dades:Noms i cognoms dels pare i/o mare participant. Nom i cognom i curs dels nens participants. Així com el correu electrònic i telèfon mòbil per poder-vos mantenir informats de les reunions o altres informacions.Per poder fer front a les despeses del material per fer les disfresses i la carrossa els adults hauran d’aportar 10 euros i els nens 5 euros. Es podrà fer el pagament al despatx de l’AMPA els divendres de 16.30 a 17.30 o fent un ingrés al 3058.0543.51.2720001697 (CajaMar cobra 1 euro de comissió).
Si no podeu venir podeu comunicar els vostres dubtes, propostes o demanar més informació a carnestoltes@frampa.orgTambé podeu intentar parlar amb els pares de la Paula Tejedor de 1r, la mare de la Dàlia de 1r i Carola de P4 (Olga), de la mare de l’Oriol Garcia de P4 (Maite), de la Belen de 3r i la Paula de 6è (Núria) que són alguns dels membres de la comissió de Carnestoltes.
Som-hi! Que la farem grossa!
Comissió de Carnestoltes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *