Txxxxx!!!! és un secret

Propera reunió Carnestolteslogo carnestoltes 2013

El proper dijous 13 de desembre a les 21.30 hi ha reunió de la comissió de Carnestoltes a l’aula de música. Si no podeu venir podeu comunicar els vostres dubtes, propostes o demanar més informació a carnestoltes@frampa.org

També podeu intentar parlar amb els pares de la Paula Tejedor de 1r, la mare de la Dàlia de 1r i Carola de P4 (Olga), de la mare de l’Oriol Garcia de P4 (Maite), de la Belen de 3r (Núria) que són alguns dels membres de la comissió de Carnestoltes.

Concurs del nom de la comparsa

Com molts ja sabeu, uns personatges molt estranys van visitar les aules dels nostres fills per animar-los a participar al concurs del nom de la comparsa de l’AMPA de l’Escola França 2013 del proper 10 de febrer.

Les propostes han de fer referència als personatges que van veure els vostres fills i s’han de lliurar a la bústia de l’AMPA o bé per correu electrònic a carnestoltes@frampa.org abans del dijous 13 de desembre. amb el nom del nen/a que ho proposa i el curs que fa. El nom escollit rebrà un obsequi.

Com participar a la Rua

D’altra banda, les famílies sòcies de l’AMPA que vulguin participar a la rua del proper diumenge 10 de febrer del 2013 només cal que ho facin saber a través d’un correu electrònic a carnestoltes@frampa.org o bé una nota a la bústia de l’AMPA amb les següents dades:Noms i cognoms dels pare i/o mare participant. Nom i cognom i curs dels nens participants. Així com el correu electrònic i telèfon mòbil per poder-vos mantenir informats de les reunions o altres informacions.

Per poder fer front a les despeses del material per fer les disfresses i la carrossa els adults hauran d’aportar 10 euros i els nens 5 euros. Es podrà fer el pagament al despatx de l’AMPA els divendres de 16.30 a 17.30 o fent un ingrés al 3058.0543.51.2720001697 (CajaMar cobra 1 euro de comissió).

Som-hi! Que la farem grossa!

Comissió de Carnestoltes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.