Dissabte 27 octubre, atletisme

Aquest dissabte dia 27 d’octubre tenim la primera jornada del JIE on participen els alumnes de P3 a 2n que fan les extraescolars de psicomotricitat, iniciació a l’esport i multiesport i que han abonat els 10 euros per poder participar.
Aquesta primera jornada està dedicada a l’atletisme i es realitzarà a les pistes d’atletisme de Can Jofresa i els nens i nenes faran proves de salts, curses i llançaments molt semblants a les clàssiques de l’atletisme, però adaptades a les possibilitats físiques.
Horari:
11:00 Concentració
11:30 inici d’activitat
13:00 fi d’activitat

El punt de trobada serà a les portes del pavelló de Can Jofresa. Els participants han de portar la roba de l’escola per tal que els monitors els tinguin controlats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *