PARTITS I TROBADES CONSELL ESPORTIU

Benvolguts pares i mares,
Com cada curs, en breu començaran les trobades i partits organitzats pel Consell Esportiu de Terrassa.
Com alguns ja sabeu, les Seccions Esportives de les escoles i el Consell Esportiu han deixat de rebre les subvencions de la Generalitat que ens permetien poder oferir tots aquests esdeveniments d’una forma totalment gratuïta per a les famílies. És per això, que aquest curs, i per tal de poder continuar oferint les trobades i partits, s’ha fixat una quota d’inscripció i participació per alumne.
Així doncs, les famílies que vulguin que els seus fills participin en aquestes activitats programades hauran de pagar. Com que només tenim confirmat el calendari pels alumnes que fan PISCOMOTRICITAT, INICIACIÓ ESPORTIVA, MULTIESPORT, BÀSQUET I HANBOL, aquests són els que ARA han de pagar:
ALUMNES DE PSICOMOTRICITAT I INICIACIO ESPORTIVA (P3-P4-P5): 10 €
ALUMNES DE MULTIESPORT (1er. i 2n). 10€
ALUMNES DE BASQUET I HANDBOL: 10€
ALUMNES QUE PARTICIPIN EN DOS ESPORTS: 15€
El preu inclou:
-Assegurança de participació (independent de l’assegurança d’activitat extraescolar ja pagada a l’AMPA per activitats que organtiza l’AMPA).
-Quota d’inscripció i participació per esportista.
El pagament s’haurà de fer al compte corrent 3058 0543 59 2720003983 de CAJAMAR (cobren 1 € per ingrés) o bé al despatx de l’AMPA el divendres 16.45 a 17.45 hores.
Si no hi ha un nombre mínim de participants no es podrà fer l’equip.
Els que fan ESCACS, PATINATGE, TENNIS TAULA, BALL I GIMNÀSTICA ESPORTIVA, i volen participar en aquestes trobades o competicions, ja se’ls avisarà perquè no ens han confirmat quantes i quan es faran les activitats.
Us adjuntem calendari.CALENDARI EXTRAESCOLARS A FORA ESCOLA 2012 2013
Atentament,
Secció Esportiva

Hi ha 4 comentaris

  • Hola!
   De moment les places són reservades pels qui fan aquestes activitats mencionades, ja que amb la quota que paguen per l’activitat de tot el curs també paguen els tres monitors que els acompanyaran a les Jornades d’Iniciació Esportiva.
   Si s’obra a tothom hem de pagar els monitors de més, i no hi ha diners a la secció esportiva.
   Si sobren places, si alguns dels nens de les extraescolars corresponents no s’apunten, després donarem opció a la resta de socis.
   Mariona

 1. Encara estem a temps de pagar els 10E d’inscripció a les activitats (via ingrés, és clar)? Perdoneu, és que ens vam despistar la setmana passada.

  • Bon dia Helena,
   Ara mateix ho comunico al Carles, el coordinador de Recresport que avui mateix fa les inscripcions dels nens.
   Pots fer l’ingrés via Caja Mar (recorda que et faran pagar 1 euros de més) o bé venir al despatx el divendres de 16’45 a 17’45.
   Junta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *