Resum reunió Piscina

A continuació us fem un petit resum de la reunió que es va realitzar el passat dia 24 de setembre referent al curset de piscina.
Durada del curs:
El curs comença el 2/3 d’octubre 2012 i finalitza el 28/29 de maig del 2013.
 Horaris:
 La recollida de nens es realitzarà al centre a les 16.30h.
El curs de piscina comença a les 17,00h fins a les 17.45h
Els pares podran recollir als nens a les 18.15h al pati del Q Sport (accés per c/ Mare de Déu dels Àngels).
 
Monitoratge:
L’empresa encarregada del monitoratge per als desplaçaments des de l’escola fins a les instal·lacions del centre esportiu Q SPORT, serà a càrrec del mateix centre esportiu (Q SPORT), tot i que no s’impedeix la col·laboració de pares i mares que de forma voluntària vulguin acompanyar als nens. Seran aquests mateixos monitors, els encarregats de canviar als nens tant a l’entrada com a la sortida de piscina.
Si voleu que el/la vostre fill/a bereni abans d’entrar a la piscina, es recomana que sigui un berenar lleuger, fàcil i còmode per menjar (penseu que els nens van caminant) i a ser possible que no sigui làctic.
Si no voleu que el/la vostre fill/a no assisteixi a piscina algun dia, aviseu a la professora perquè els monitors no el recullin.
 
Qué s’ha de dur?
 Banyador
casquet de bany
xancletes o peucs
barnús o capa de bany.
 Els nens hauran d’anar vestits amb roba i sabates esportives (tipus xandall i sabates amb “velcro” sense cordills), per tal de facilitar els canvis al vestuari.


 Portes Obertes:
Q Sport, realitzarà dos jornades de portes obertes:
1a.  Sessió: 18 i 19 de desembre del 2012
2na. Sessió: 28 i 29 de maig del 2013
 
Important:
Durant el primer mes (octubre) no es podrà anar a veure els nens a la piscina, per tal d’evitar la distracció dels nens i no afectar el funcionament de la classe.
A partir del mes de novembre, es podrà veure els últims 10 minuts de classe.
Es negarà l’accés a la piscina als nens amb ferides importants, apòsits, tiretes, símptomes de febre, fongs…
No es retornen els diners fora dels primer 30 dies del mes d’octubre, sota cap concepte. En cas de baixes per malalties, justificades sota prescripció mèdica es retornarà la part proporcional del curset, no del monitoratge.
Contacte:
Recordeu que podeu contactar amb Q Sport a través del mail de l’Anna Sánchez: asanchez@qsport.es o bé al telèfon 937331038.
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *