REUNIÓ PISCINA DILLUNS 24 A LES 19 HORES

Estimades Famílies,
Us recordem que el proper dilluns dia 24 de Setembre a les 19,00h. a l’aula de música, tindrà lloc la reunió informativa del curs 2012-2013 de piscina, on assistirà la coordinadora de l’activitat del Centre Q-SPORT, Anna Sánchez.
Finalment, i gràcies a uns “ajustos” de darrera hora, l’import del curs de piscina serà de 160,00€. Recordeu que el pagament s’ha de fer a partir del dia 24 de Setembre fins al 5 d’Octubre al número de compte de CajaMar 3058 0543 51 2720 001697.
Per poder participar a l’extraescolar cal haver pagat la quota de 20 euros familiar d’aquest curs 2012-2013 i 4 euros d’assegurança per nen. La quota de l’AMPA no la girem pel banc, heu de ser les famílies que ho pagueu via ingrés, transferència. Podeu fer l’ingrés al mateix número de compte mencionat anteriorment.
Si encara no heu omplert la fitxa del Qsport o de socis de l’AMPA, ho trobareu tot a www.frampa.org
Els que ja heu fet l’ingrés de piscina per 180 euros, ho dieu a la reunió a la tresorera, la Montse i quedeu com es fa l’abonament.
Esperem la vostra assistència,

Hi ha 2 comentaris

 1. Hola! Soc la Laura, mare de l’ Adrián Muñoz de les Marietes P-3. M’acabo d’assabentar que l’escola Ponent fa també una extraescolar de piscina al Q sport. A ells Li costa 128 euros i a nosaltres 160. Estem parlan de 32 euros mes. Voldria saber per què tanta diferència o si desde l’ampa li poguessim comentar al gimnàs. Moltes gràcies. Salud.

  • Bon dia Laura,
   En el preu de 160 euros hi ha inclòs el monitoratge de 16’30 a 17 hores i de 17’45 a 18 hores i el curset de piscina. No sé si a aquesta escola de Ponent també tenen aquest servei complert o no.
   Tot i així, us explicarem què inclou aquests 160 euros a la reunió d’avui de piscina a les 19 hores a l’escola.
   Comissió Extraescolars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.