DESCOMPTE A KIDS&US

English Adventure by Kids&Us
Special Passport to the World of Opportunities

Aventurers a partir d’1 any
A kids&Us els seus petits habitants comencen a aprendre l’anglès a partir d’1 any. El nou idioma es converteix en un passaport que els obrirà les portes al món. L’aventura d’aprendre comença tot cantant i jugant amb uns companys de viatge que els robaran el cor. La nostra metodologia pròpia aprofita tot el seu potencial i recursos innats.
Un món d’estímuls en anglès
Un món ric en estímuls en anglès on l’aprenentatge de la llengua es duu a terme mitjançant una metodologia pròpia i provada. On els estímuls que configuren l’aprenentatge es presenten de forma organitzada i acurada. Un món d’aventures on res del que passa és casual, on tot té una raó de ser.
L’aprenentatge, tota una aventura
Kids&us proposa un viatge en què el domini de l’anglès és la destinació final. Un excitant itinerari que anirà omplint el seu equipatge de coneixements i valors, un viatge que començarà als pocs anys de vida i els acompanyarà fins a l’adolescència. Tot plegat una valuosa experiència per al seu futur.
Un món on els infants són els guanyadors
A Kids&Us volem que els nostres nens i nenes guanyin. Amb l’aprenentatge d’un nou idioma els nens i nenes guanyen autonomia, confiança i alhora hàbits que formaran part del seu equipatge durant el viatge de la seva vida.
La descoberta d’un món d’opcions per aprendre anglès
Kids&Us configura un univers d’oportunitats per aprendre anglès. A part dels nostres cursos, els nens i les nenes poden explorar i viatjar a diferents mons on l’únic objectiu és fer una immersió en l’anglès. Els més petits viuen un munt d’aventures en els nostres tallers i activitats, ja sigui durant el curs o les vacances. Explora’ls!
Descubreix la notra filosofia fent click aquí!
Podreu gaudir d’un 50% de descompte en la matrícula si us acrediteu com a pares d’alumnes del FRANÇA!!
(amb el rebut de pagament de la quota del curs 2012/2013 a falta de tenir el carnet actualitzat)
Sandra Romero
Directora General de Kids&Us school of English Terrassa & Sant Cugat
www.kidsandus.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *