Expresem el descontent a la Consellera

El proper dijous 14 de juny la Consellera d’Educació, Irene Rigau, serà a Terrassa. Pot ser un bon moment per fer-li saber el nostre descontent amb les retallades en l’educació: menys hores lectives, menys professorat (fet que no permet dividir les classes com es feia fins ara, ni tenir substituts en cas de baixa), augment de la ràtio a 30 nens a P3 en el nostre centre, i més alumnes en algunes altres classes fins arribar a 28, no disposem d’aula de psicomotricitat…
En concret Rigau serà a la Cecot a les 19 hores del dijous 14. Tots aquells que pogueu i estigueu indignats podeu anar al carrer Sant Pau (a continuació del carrer del Teatre Principal).
Atentament Junta.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *