Casal estiu P3-1r de Kronoslleure

Tal i com es va informar per correu electrònic, la proposta de Kronoslleure ha estat la més votada per realitzar el casal d’estiu per els alumnes socis de l’AMPA des de P3 a 1r (aquests últims també poden fer el casal de Recreesport que també es farà a la mateixa escola).
Us adjuntem la fitxa d’inscripció on diu les condicions de pagament i dates que podeu deixar a la bústia de l’AMPA.
fitxa inscripció casal estiu 2012 kronoslleure p3 a 1r
KRONOSLLEURE proposta casal frança 2012 amb menjador.pdf

Hi ha un comentari

  1. Hola, jo com a mare d’ una alumna de p3 que ha estat assistint al casal aquest estiu 2012, volia dir-vos que tant la nena com nosaltres estem molt contents de com a funcionat el casal, crec que ho han portat molt bé i els nens han gaudit molt.
    Bon estiu!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *