RESUM REUNIÓ COLÒNIES SISÈ

A continuació us fem arribar un resum de la reunió que es va realitzar el passat dia 22 de març referent a les colònies de sisè:

EMPRESA CONTRACTADA : BRUIXOLA SERVEIS EDUCATIUS

DIES 26/27 i 28 de MAIG del 2012

LLOC DE L’ESTADA: EUROSTAGE . CALDES D’ESTRAC

SORTIDA –ARRIBADA
La convocatòria de la sortida és dissabte 26 de maig a les 10,00h davant del IES TERRASSA (Rambla  d’Egara). Sortida prevista: 10,15h. Es prega la màxima puntualitat.
L’hora prevista per a l’arribada serà el dilluns 28 de Maig a les 17,30h al mateix lloc que la sortida IES TERRASSA (Rambla d’Egara).
Tant l’arribada a la casa com la sortida de la casa de colònies per tornar es notificarà als pares a través del BLOG de l’AMPA (frampa.wordpress.com)
Important a la sortida: per a aquells nens que hagin de prendre medicació durant l’estada, Brúixola facilitarà el mateix dia una fitxa mèdica abans de la sortida i haureu de portar la prescripció mèdica.
No es donarà cap medicament sense la recepta mèdica.
En cas d’urgència, hi ha un cotxe per si s’ha de traslladar algun nen/nena al Centre hospitalari (recordeu que autoritzeu aquest servei a la inscripció de les colònies).
PROGRAMA D’ACTIVITATS
Després de repassar els programes d’activitats que faran els nens durant l’estada, es concreten els següents punts:
–          cal portar el dinar del primer dia. recomanable que sigui tipus picnic (entrepà) ja que les carmanyoles o altres estris que es portin es quedaran bruts fins al dia de tornada. Es recomana que el dinar es porti en una bossa separat de la resta del equipatge.
–          si es vol, es pot portar un petit esmorzar per al primer dia per a quan arribin a la casa (aproximadament 11,15h)
–          l’allotjament serà als bungalows del complex, allotjant els nens i nenes per separat. La capacitat de cada bungalow serà entre 7/8 nens.
QUÈ CAL PORTAR?
A més de les mudes de recanvi, i dels estris d’higiene personal, cal que com a mínim els nens portin  el següent material:
-sac de dormir
-llençol de sota
-coixinera
-pijama
-necesser(pasta i raspall dents,sabó,pinta…)
-gorra
-lot ( i piles de recanvi)
-cantimplora
-calçat esportiu i còmode
-xancletes
-banyador
-tovallola piscina
-tovallola bany
-crema solar
-roba còmoda(de llarg i de curta)
-jersei abric
-cangur (impermeable)
-roba recanvi
-mudes(mitjons i roba interior)
Es pot portar música (no reproductor) per a l’hora de discoteca que es farà el diumenge a la nit.
QUÈ NO S’HA DE PORTAR?
NO PORTAR CÀMERES.
La empresa Brúixola farà fotografies durant l’estada i ens facilitarà a l’AMPA que posteriorment quedaran publicades al BLOG. Aquelles famílies que no autoritzin la publicació de les imatges del seu fill/a quedaran exemptes de la publicació.
NO PORTAR MÒBILS
Per a qualsevol urgència l’empresa Brúixola es posarà en contacte amb la família.
NO PORTAR DINERS
NO PORTAR NINTENDO / PSP / ORDINADORS / MP3-4/ NI CAP ALTRE EQUIP DE JOC O VIDEOJOC.
Recordeu que:
1) aquelles famílies que tingueu un segon germà, disposeu d’un descompte del 5% en l’import de les colònies del germà més petit (deP3 a 5è), passant de 118,00€ a 112,00€.
2) Les dates d’inscripció són el 16/17 i 18 d’abril de 16,30h fins 17,45h a l’AMPA. Cal que porteu tota la documentació (menys la fitxa mèdica)
3) al full d’inscripció només cal adjuntar: fotocòpia de la targeta sanitària i la fitxa mèdica per a aquells nens que prenguin medicació continuada. No cal la còpia del carnet de vacunacions per als nens de 6è. Justificant del pagament i fotografia tipus carnet.
4) tota la documentació necessària per a fer la inscripció la teniu al BLOG de l’AMPA (frampa.wordpress.com).
Cliqueu RESUM reunió COLONIES 6è per disposar d’aquest text.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *