RESUM REUNIÓ COLÒNIES SISÈ

A continuació us fem arribar un resum de la reunió que es va realitzar el passat dia 22 de març referent a les colònies de sisè:

EMPRESA CONTRACTADA : BRUIXOLA SERVEIS EDUCATIUS

DIES 26/27 i 28 de MAIG del 2012

LLOC DE L’ESTADA: EUROSTAGE . CALDES D’ESTRAC

SORTIDA –ARRIBADA
La convocatòria de la sortida és dissabte 26 de maig a les 10,00h davant del IES TERRASSA (Rambla  d’Egara). Sortida prevista: 10,15h. Es prega la màxima puntualitat.
L’hora prevista per a l’arribada serà el dilluns 28 de Maig a les 17,30h al mateix lloc que la sortida IES TERRASSA (Rambla d’Egara).
Tant l’arribada a la casa com la sortida de la casa de colònies per tornar es notificarà als pares a través del BLOG de l’AMPA (frampa.wordpress.com)
Important a la sortida: per a aquells nens que hagin de prendre medicació durant l’estada, Brúixola facilitarà el mateix dia una fitxa mèdica abans de la sortida i haureu de portar la prescripció mèdica.
No es donarà cap medicament sense la recepta mèdica.
En cas d’urgència, hi ha un cotxe per si s’ha de traslladar algun nen/nena al Centre hospitalari (recordeu que autoritzeu aquest servei a la inscripció de les colònies).
PROGRAMA D’ACTIVITATS
Després de repassar els programes d’activitats que faran els nens durant l’estada, es concreten els següents punts:
–          cal portar el dinar del primer dia. recomanable que sigui tipus picnic (entrepà) ja que les carmanyoles o altres estris que es portin es quedaran bruts fins al dia de tornada. Es recomana que el dinar es porti en una bossa separat de la resta del equipatge.
–          si es vol, es pot portar un petit esmorzar per al primer dia per a quan arribin a la casa (aproximadament 11,15h)
–          l’allotjament serà als bungalows del complex, allotjant els nens i nenes per separat. La capacitat de cada bungalow serà entre 7/8 nens.
QUÈ CAL PORTAR?
A més de les mudes de recanvi, i dels estris d’higiene personal, cal que com a mínim els nens portin  el següent material:
-sac de dormir
-llençol de sota
-coixinera
-pijama
-necesser(pasta i raspall dents,sabó,pinta…)
-gorra
-lot ( i piles de recanvi)
-cantimplora
-calçat esportiu i còmode
-xancletes
-banyador
-tovallola piscina
-tovallola bany
-crema solar
-roba còmoda(de llarg i de curta)
-jersei abric
-cangur (impermeable)
-roba recanvi
-mudes(mitjons i roba interior)
Es pot portar música (no reproductor) per a l’hora de discoteca que es farà el diumenge a la nit.
QUÈ NO S’HA DE PORTAR?
NO PORTAR CÀMERES.
La empresa Brúixola farà fotografies durant l’estada i ens facilitarà a l’AMPA que posteriorment quedaran publicades al BLOG. Aquelles famílies que no autoritzin la publicació de les imatges del seu fill/a quedaran exemptes de la publicació.
NO PORTAR MÒBILS
Per a qualsevol urgència l’empresa Brúixola es posarà en contacte amb la família.
NO PORTAR DINERS
NO PORTAR NINTENDO / PSP / ORDINADORS / MP3-4/ NI CAP ALTRE EQUIP DE JOC O VIDEOJOC.
Recordeu que:
1) aquelles famílies que tingueu un segon germà, disposeu d’un descompte del 5% en l’import de les colònies del germà més petit (deP3 a 5è), passant de 118,00€ a 112,00€.
2) Les dates d’inscripció són el 16/17 i 18 d’abril de 16,30h fins 17,45h a l’AMPA. Cal que porteu tota la documentació (menys la fitxa mèdica)
3) al full d’inscripció només cal adjuntar: fotocòpia de la targeta sanitària i la fitxa mèdica per a aquells nens que prenguin medicació continuada. No cal la còpia del carnet de vacunacions per als nens de 6è. Justificant del pagament i fotografia tipus carnet.
4) tota la documentació necessària per a fer la inscripció la teniu al BLOG de l’AMPA (frampa.wordpress.com).
Cliqueu RESUM reunió COLONIES 6è per disposar d’aquest text.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.